reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śliczne brzusie

33 tydzień i 13 kg na +
33tydz.jpg

33tc.jpg

33tydzie.jpg

reklama
Ha-NN-aH, wybacz, że nie o brzuchu :) Od samego początku zachwyca mnie Twój pokój :) Uwielbiam poddasza, ciemne drewno i ciepłe kolory na ścianach. No i marzy mi się sypialnia z dużym łóżkiem, którego nie trzeba by składać... Ech... Może kiedyś, jak dom zbudujemy...
A brzuszek już niczego sobie ;) Ja jestem tydzień dalej, a chyba mam mniejszy...

Ha-NN-aH, wybacz, że nie o brzuchu :) Od samego początku zachwyca mnie Twój pokój :) Uwielbiam poddasza, ciemne drewno i ciepłe kolory na ścianach. No i marzy mi się sypialnia z dużym łóżkiem, którego nie trzeba by składać... Ech... Może kiedyś, jak dom zbudujemy...
A brzuszek już niczego sobie ;) Ja jestem tydzień dalej, a chyba mam mniejszy...
Pokój niestety już na wiosnę prawdopodnobnie będę musiała odświeżyć, w sensie pomalować. Troszkę mi szkoda bo te malunki na ścianie nadal bardzo mi się podobają.
No ale ja lubię zmiany więc trzeba będzie pomyśleć o nowych barwach.
Mój mąż zawsze tą kwestię pozostawia w moich rękach. Wałka nikomu bym nie oddała :)

A mnie się od początku to Twoje lustro podoba Hannah:tak:!!! Tak sobie od razu na początku ciąży pomyślałam "typowo ciążowe lustro!:-D:-D" A dlaczego??? A dlatego, że jak byś na tym ostatnim zdjęciu stanęła drugim bokiem, to idealnie krzywizny lustra dopasowują się do sylwetki:laugh2:!!! Wystający brzusio z jednej strony i zgrabna pupcia z drugiej!:tak::-)

Rany, cwietka, jakbym usiadła tak po turecku, to by mnie potem musiał chyba potem dźwig podnosić. Już czuję spojenie na samą myśl o tym :)

reklama
Do góry