Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kejcikm masz już kawał pięknego, okrągłego brzuszka
Carol_ka a w poprzedniej ciąży był większy?? Może jednak z dziewczynkami brzuszki bywają mniejsze ;-)Masz śliczny brzuszek i nie zawracaj sobie głowy wielkością ;-)
ja mam chyba zawsze takie schizy pod koniec, w poprzedniej ciąży też miałam wrażenie że jest mały a synek urodził się 3340 :-), więc chyba jestem przewrażliwiona .... ten typ tak ma
Carol_ka bokiem stanęłaś do zdjęcia i dlatego Twój brzuszek wydaje się mniejszy Nie martw się kształtem i wielkością. Skoro moga być kobiety, które do porodu nie mają pojęcia, że są w ciąży, to Twój brzuszek naprawdę od normy nie odstaje
Widać, co kobitka to inny brzuś i kazdy jest sliczny i prawidłowy;p Kicia ma taki malusi a kejcikm pokażny całkiem carolka Twój brzuś wcale nie jest mały, po prostu kształt ma taki że jest dookoła nie tylko do przodu jak u kejcikm Elena Twój to taki ideaaalnie okraglutki
Pięknie wyglądacie dziewczynki! Pozazdrościć Waszym mężczyznom, że na żywo mogą te cuda oglądać, ba! nawet dotykać
Jak się obronię to wstawię Igora, jak nie zapadnę się pod ziemię
By bodzinka at 2010-10-24
Oba zdjęcia robione w tym samym dniu 32 tydzien 6 dzień.
Błagam nie patrzcie na bałagan. Na szfie robi bajzel mój mąż a ja nie mam już siły ciagle go ustawiać a na wózku sterta prasowania he he he he.