reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śliczne brzusie

Piękna się zrobiła, okrągła galeria.
A to my 32 tydzień i już 12 kg na +
32tydz.jpg

32tydzie.jpg

reklama
u mnie brzuszek w najszerszym miejscu ma 95 cm (35t 6 dz). Nie pamiętam ile cm było z Wiki, ale podobnie na oko. U niej później zaczął rosnąć, potem wyskoczył i się zatrzymał. A teraz szybko rósł, potem przestój i drugi wzrost.

Ostatnia edycja:
Ha-NN-aH ty to w ogóle wyglądasz jak chodząca reklama ciąży;-) brzuszek śliczny a ty do tego wyglądasz kwitnąco! piękna, zgrabna... ja bym chciała mieć taką figurę jak ty teraz przed ciążą:tak:

antylopka ja ci zazdroszczę tych 95 cm! mnie z moimi 120 cm kręgosłup już wysiada:/ Ale znajoma jak wylądowała na porodówce miała aż 157cm!:szok: a chudzinka z niej straszna.

Ha-NN-aH ty to w ogóle wyglądasz jak chodząca reklama ciąży;-) brzuszek śliczny a ty do tego wyglądasz kwitnąco! piękna, zgrabna... ja bym chciała mieć taką figurę jak ty teraz przed ciążą:tak:
Wiolcia nie zawstydzaj mnie. :zawstydzona/y::sorry2:
Niestety troszkę tu i ówidzie mi poszło, bo próbowałam się wcisnąć w spodenki jeansowe 3/4 ale za cholerę.
Ja mam w pasie 107 cm, także gdzie mi do takiej 95 cm laseczki.

Dziewczyny ale Wy macie figury!!!! Pozazdrościc. Gdzie Wy macie te kg na plus??? I okręglejemy z dnia na dzień...Ja tam myśle, że juz taka zostane bo Młode idzie w boczki i z nich mi zabiera tłuszczyk. Madry chłopiec he he he he

Śliczne brzusie. Wczoraj pojechaliśmy na urodziny babci. Kiedy wchodziliśmy ciocia nie widziała nas dokładnie. Później stwierdziła, że jak zobaczyła wystający zza ściany brzuch, to musiałam być ja. No i mam. Najpierw brzuch, potem długo, długo nic i na końcu ja ;)

reklama
wiolcia zgadzam się z tobą, co do ha-NA-AH... a te kilogramy to niewiem gdzie ci poszły... chyba za uszami je ukryłaś,
jestem w szoku, bo wszystkie dziewczyny pięknie wyglądają, ja też muszę coś napstrykac, bo ciąża tak szybko przeleci, ze nim się obejrze to na porodówkę pojade...

Do góry