reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2009

Hej dziewczyny, ja tak z innej beczki :) W przyszlym roku wybieramy sie na Komunie do chrzesniaczki mojego meza. Mozecie mi powiedziec ile teraz wydaje sie na prezent komunijny dla dziecka i co mozna mu kupic???
no ja sie przyłanczam do pytania... my idziemy do znajomych do BLIŹNIACZEK :o :o ... chce wyhaftować po oprazku komunijnym ... i pewnie kasa... ale ile? :|

reklama
Jeju znowu pustki ;-/ Moj N już sie szykuje do spania, mała śpi od 19.00 , co tu robic?? Haaaallllloooooo jest ktoś?? Dziś moja lala miała 1 drzemke 30 minutowa szok poprostu.

halo haloja jestem :-)
Mój M poszedł na basen, ja czekam na "Usta Usta". Alicja dała mi w kość dziś jak nie wiem - od 11 do 12 zostawiłam ją w żłobku w ramach przyzwyczajania - podobno siedziała sobie cichutko i się bawiła.
Za to w domu dała czadu - 10 minut sama nie posiedziała - a jak wzięłam ją do kuchni z łóżeczkiem turystycznym żeby zrobić jakiś obiad, to stała w tym łóżeczku i tak się darła, że aż zaczęła mieć odruch wymiotny. !!!!! Super. Czyli, że moje dziecko jest z tych co rzygają na zawołanie...:szok::-:)eek:

Ilonka ja jestem ale siedzę na inspiracjach leroymerlin ;/
Moje dziecko miało dziś jedną drzemkę od 11-do po 12 i myslalam ze jeszcze jedną zaliczy ale nie dał się ;P
Wykąpany po 19, najedzony i ululany (nie włączyłam tv po kąpieli i zapaliłam lampkę i nie rozhasał mi się) zasnął o 20 punkt a ja...nie wiem z wrażenia co mam robić...isc sie wykąpać i spać czy znowu wieczór zarwać przez net ;/?

Hej dziewczyny, ja tak z innej beczki :) W przyszlym roku wybieramy sie na Komunie do chrzesniaczki mojego meza. Mozecie mi powiedziec ile teraz wydaje sie na prezent komunijny dla dziecka i co mozna mu kupic???
mojemu chrześnikowi w tym roku kupiłam aparat cyfrowy za ok 350zł;-)
Biegne was pozdrowic od Kilolka :D i dodać ze wcale sie nie nudzi :D bo kreca w szpitalu USTA USTA :D mowi ze Julia rodzi a Wilczak chudy :D
może się dostanie jako statystka i będziemy ją mogły w TV zobaczyć :-):-):-)
Jeju znowu pustki ;-/ Moj N już sie szykuje do spania, mała śpi od 19.00 , co tu robic?? Haaaallllloooooo jest ktoś?? Dziś moja lala miała 1 drzemke 30 minutowa szok poprostu.
mój zawsze ma drzemki 30 minutowe :tak: i coraz częściej tylko raz dziennie

reklama
Martolinka a co ty jesz na imprezach urodzinowych na swojej diecie???

Dziewczyny jesli chodzi o zaproszenia na roczek to ja sobie odpuscilam, zaproszenia byly ustne

Ula glowa do gory bedzie dobrze, to juz tak jest jak sie mieszka z rodzicami raz sielanka, a drugi raz wojna do upadlego. Trzeba czasu, dystansu i samo sie ulozy. Pisze ci to kobieta po takich samych przejsciach, ale bez takich perspektyw jak ty. Ja sobie tu gory nie wybuduje i ciagle jestem na jednej kuchni i lazience z tejsciami. Na roczek zajmuje ich salon hihihi, taka jednodniowa promocja.

dziunka miałas nam napisac co tam u passi i nic nie piszesz, czy ja cos przeoczyłam?

Do góry