reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Aga Inaczej bedziesz ''spiewac'' ja przyjdzie Ci siedziec na kibelku i z miska w reku pare razy dziennie ;) czego Ci oczywiscie nie zycze:)\
Poziomki tez tak mysle ze maluch juz tak urosł ze mu u mnie ciasno ;) aaaa bo ja zapomniałam ze Ty czekasz na blizniaki,to do tej Kornelci moze Cezary? (to nasz drugi meski typ ale u nas to ponoc dziewczynka)

Ostatnia edycja:
ale naprodukowałyście kobiety moje
Daria trzymam kciuki wiem że bedzie dobrze moja kumpela urodziła w 26 tyg mała miała 650gram i już skończyła roczek i jest super zdrowa bedzie dobrze musi być :tak::tak:

czytam i czytam i normalnie historie z mojego życia wziete bo nie tylko ja sie poparzyłam woda od ziemniaków u mnie zaliczone udo i brzuch

a co do imion u nas bedzie IGOR lub NATASZA a jak tesciowa mnie spytała w niedziele jak bedzie miało na imie to powiedziałam że dowiedza sie jak urodze bo nie mam zamiaru słuchac głupich komentarzy odnośnie wyboru o rety oczojebny wytrzeszcz momentalnie:szok::szok::szok: tak ja zatkało że nie wiedziała co powiedziec a tesc na to mam nadzieje że przynajmniej nie wymyśle zagraniczne te imiona a ja ze spokojnym luzem mówie że tak i to Ruskie obydwa aż mu kieliszek z reki wypadł :eek::eek::eek::eek:z wielka satysfakcja wstałam i poszłam do domciu kuzynka ema sie śmiała że szkoda że im zdjec nie porobiła bo w życiu ich takich nie widziała heh za to ja mam taka satysfache jak nigdy w życiu jeszcze chociaż raz ja byłam wredna do nich a nie całe zycie na odwrót:-):-):-)

papciarku, świetnie im powiedziałaś :-D chociaż jedna ma jaja! :rofl2:

A ja się chciałam zapytać, czy któraś z was ma nawilżacz powietrza w domu, taki elektryczny i czy to się sprawdza?
Dla dzidzi chyba warto kupić i ja się zastanawiam czy mi to nie pomoże na te gluty w nosie, bo się normalnie dusze już w nocy i 2 razy dziś dmuchałam nos :no:

scarletko konciu nawet nie wiecie jak mnie duma rozpiera ach ach nawet em stwierdził że tego sie nie spodziewał po mnie a ja ogólnie strasznie wredna sie teraz zrobiłam tzn zawsze byłam ale teraz to mam wszystko w moim wielkim zgrabnym dupsku i mówie to co myśle

konciu nawilżacze ja mam zwykłe na kaloryferach ale jak mi sie nos zatyka to kłade zawsze namoczony recznik działa super i nie kosztuje tyle co elektryczny nawilżacz:)

Hej wszystkie marcjanki!

Dario
, życzę jak najlepiej, by nasze marcowe trojaczki jak najdłużej w brzuszku u mamy się zdrowo rozwijały. Będzie dobrze, wszystkie trzymamy kciuki za Was

Nikusia piękne zdjęcia, gratuluję i życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:-)

Papciarkowa
czasami to trzeba przywołać teściów do porządku, mnie też by się przydało ale mam za mało odwagi - jeszcze;-)
Aga_cina - mam nadzieję, że maślanka nie zaszkodziła:happy: choć niemiłe efekty specjalne mogą nastąpić z opóźnieniem czego oczywiście nie życzę;-)

konciu mojemu katarkowi nie pomogły ręczniki i zwykłe nawilżacze na kaloryfer:-( synkowi na napady kaszlu w nocy również.
wykopałam w rodzinnym domku nieużywany nawilżacz elektryczny, kupiłam olejek eukaliptusowy i jest znaczna poprawa. Piotruś nie kaszle, a ja oddycham:-)
dodam, że do tegorocznego sezonu grzewczego nie mieliśmy problemu ze smarkaniem i kaszlem

Papciarkowa, ale się uśmiałam, normalnie jeszcze mi się śmiać chce. Fajnie ich załatwiłaś, hahah, gratuluję.

reklama
Dzięki Scarletka, mi właśnie też nawilżacz na kaloryfer i ręczniki nie pomagają :( a zdaje się, że od tego też M bardziej chrapie i od jakiegoś czasu myślimy, żeby kupić to cudo, ale ja jak zawsze jestem sceptycznie nastawiona do opinii w internecie, a nikt znajomy nie ma nawilżacza, a to prawie 200zł za taki jak byśmy chcieli, więc ostrożnie podchodzę teraz do takich wydatków :)

Do góry