reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Emalia zagłosowane;)Kasia ale to dlaczego za urlop 2010 mi ma zapłacić??

Ale nie rozumiem o co Ci chodzi. Ty chcesz iść na urlop czy co chcesz? Bo chyba się nie rozumiemy.

Bo ja już się pogubiłam troche. Raz pisałaś, że chcesz iść do pracy, raz że na urlop a jeszcze kiedyś pisałaś, że szukasz pracy hehe

I się pogubiłam w tym

reklama
Rzeczywiscie późno Cie mama urodziła, moje mama w wieku 45 lat miała już 25 letnią córkę, czytaj mnie:-D:-D, teraz ma 48 lat, więc jeszcze młoda laska z niej:-D chociaż z ta laska to przesadziłam:-p
Moja mama mając 47lat ma najstarszą córkę w wieku 28 później 27 i 26lat a najmłodszą 22 czyli mnie:-D
Czyli ja mając 47 lat będę mieć Kacpra wieku 28<szok>:-D a Alana 25<szok>

super, to mama będzie miała dzisiaj powera:-D:-D

Rzeczywiscie późno Cie mama urodziła, moje mama w wieku 45 lat miała już 25 letnią córkę, czytaj mnie:-D:-D, teraz ma 48 lat, więc jeszcze młoda laska z niej:-D chociaż z ta laska to przesadziłam:-p

To nasze mamy są w tym samym wieku :) I wydaje się,że my też. Ja jestem 82 rocznik? A ty Gosia?

Ale nie rozumiem o co Ci chodzi. Ty chcesz iść na urlop czy co chcesz? Bo chyba się nie rozumiemy.

Bo ja już się pogubiłam troche. Raz pisałaś, że chcesz iść do pracy, raz że na urlop a jeszcze kiedyś pisałaś, że szukasz pracy hehe

I się pogubiłam w tym
hehe już piszę....mam pracę ale taką sobie więc szukałam innej..ale niestety nie mam Gai z kim zostawić więc wszystko zeszło do tego, że będę siedziała na wychowawczym a koleżanka mi mówiła, żebym starała się o urlop za 2011 to dostanę kasę którą wypłaci pracodawca:)Tak jak ma wypłacić mi za ten 2010 :)
Bo nie wykorzystałam żadnego dnia;)

Jesuuuuu... już wytrzymać nie mogę taki mały marudny... jak nie śpi to tylko wyje... trzeba nosić i bawić... czy to ząbki czy może rozpieszczony? też tak macie? już padam ze zmęczenia... a dopiero 10 rano... :'(

hehe kasia ja tez wysiadam..
Na szczescie nocke tez mielismy super, pierwsza pobudka o 4 a przed 8 mala zaczela gadac w lozeczku, i jak maz wstawal do pracy to ja zabral wiec dociagnelam do 9

iiwka bedziesz niezla mloda laska, ja niestety bede miala 50:szok: jak Lilcia pojdzie na studia (oczywiscie, ze pojdzie:-D:-D)

Kajdusia boskie te fotki, moja ulubiona piramidka oczywiscie :-):-)

izia, koniczynnka
trzymam mocno kciuki z maluszki!

Ewa gratulacje dla Karolci, jaka ona dzielna jak mama do pracy musi isc !

gosiagro u mnie tez codzien weeekend ale ja sie zawsze ciesze bo maz jest wtedy z nami 24/7 :biggrin2:

Perfecta moze to niedyskretne pytanie, ale czy masz wade wymowy?

ide na wasze fotki poglosowac

myslalam ze te wczorajsze obroty byly jednorazowe a dzis mala po chwili zastanowienia znow zaczela sie przekrecac..uff ulzylo mi bo stara babka z niej piec miesiecy na karku a ta tylko lezy i mysli

Sto lat i wielki slodki tort dla Polci i Dominika !!!

edit EMalia zaglosowane!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry