reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam sie i ja :)

Ja nocke generalnie przespalam, mielalam jedna pobudke, ale to cale szczescie, bo taki koszmar mi sie snil w nocy, ze masakra! Oczywiscie sen dotyczyl mojej ciazy, na szczescie obudzilam sie i od razu poczulam kopniaki, wiec mi ulzylo... i poszlam spac dalej :)

kurcze gdzies mi suwaczki wcielo... Mam nadzieje, ze wroca :)

reklama
Hej dziewuszki wstałam obolała troszkę, bolało mnie lewe ucho niesamowicie od tego spania wiecznie nalewym bolku

Idę umyć się i włosy bo jak potworek wyglądam - potem wracam do Was:-)

Dominika81- Życzę miłej pracy^^

dzięki :-) :-) to już chyba będzie mój ostatni "występ" w pracy :-) także tym bardziej chcę mieć już z głowy...
nie mówiąc o tym, że od połowy października jestem na L4, ale co chwila telefony i maile, że coś jeszcze potrzeba. teraz z kolei przyjeżdża "big boss" z francji, szef mojego szefa i musimy w miarę dobrze wypaść ;-)

claudia - idę zrobić to samo :-D :-D

Madlen - ja tez ostatnio miewam jakieś dziwne sny... ze 3 noce pod rząd tak miałam.
raz mi się śniło, chyba w sobotę, że urodziłam 3 tygodnie przed terminem a mój synek ważył 2800, strasznie malutko :szok::szok: rodziłam naturalnie, ale nic nie pamiętałam z porodu.:szok: a po porodzie byłam nieprzytomna 2 tygodnie i mama mi to wszystko opowiadała - że już urodziłam i że przed terminem itd...:szok:
wogóle jakiś taki koszmarny był ten sen, obudziłam się potwornie przestraszona:eek::eek::eek:

Dominika no sny potrafia wystraszyc... Mi sie snilo, ze dostalam jakiegos mega krwawienia , normlanie mnie zalalo i w ogole pedem do spzitala a tam mi mowia , ze nie wiadomo co z dzieckiem... Tragedia! No cale szczescie, ze sie obudzilam szybko i zobaczylam ze malutka kopie...ehhh te sny... A teraz tylko niepokoj przez to czuje.

claudia - trzeba się trochę przejść! :-) na świeżym powietrzu dziecko dotlenić! :-D ;-)

Madlen - mi się przeważnie sny śnią jak coś się złego/ nieprzyjemnego w życiu dzieje. Jak ktoś mnie zdenerwuje (czyt. teściowie ostatnio...) to potem takie bzdury mi się śnią i wyprowadzają z równowagi...

Hej dziewuszki wstałam obolała troszkę, bolało mnie lewe ucho niesamowicie od tego spania wiecznie nalewym bolku

Idę umyć się i włosy bo jak potworek wyglądam - potem wracam do Was:-)
Claudia jakis czas temu jak spalam "tylko" na lewym boku ucho mnie bolalo i nawet dziwna wydzieline mialam, pofilmowalam sie oczywiscie ale stwierdzilam ze ucho kilka godzin nie wietrzone ma prawo;) no i tak bylo z tydzien a teraz luz;)

Claudia jakis czas temu jak spalam "tylko" na lewym boku ucho mnie bolalo i nawet dziwna wydzieline mialam, pofilmowalam sie oczywiscie ale stwierdzilam ze ucho kilka godzin nie wietrzone ma prawo;) no i tak bylo z tydzien a teraz luz;)

ja tak mam czasem , ale ból okropny...a na prawym boku się nie da spać

tak spacerek obowiązkowo, muszę chociaż raz na dzień wyjść z domu
jeszcze idę się spotkać z teściową u niej w pracy - chce mi doszyć prześcieradełko do łóżeczka i pościel co dostałam chce mi skrócić, bo oczywiście teściowa już kołderkę i podusię uszyła - wiec wkładów nie kupuję - bo po co :-) jeszcze jedną kołderkę mam dostać, będę mieć dwie na zmianę

tak bym się przeszła z kimś na spacer, a nie wiecznie sama

ja tak mam czasem , ale ból okropny...a na prawym boku się nie da spać

tak spacerek obowiązkowo, muszę chociaż raz na dzień wyjść z domu
jeszcze idę się spotkać z teściową u niej w pracy - chce mi doszyć prześcieradełko do łóżeczka i pościel co dostałam chce mi skrócić, bo oczywiście teściowa już kołderkę i podusię uszyła - wiec wkładów nie kupuję - bo po co :-) jeszcze jedną kołderkę mam dostać, będę mieć dwie na zmianę

tak bym się przeszła z kimś na spacer, a nie wiecznie sama
podrzuce ci mojego psa;)

reklama
Do góry