reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja to bym nawet chciala jekby mieli ospe - juz z glowy bym to miala :)
zaraz bede ubierac malego i pojada.
Niki spi,

MH mowisz ze po Helence jej sie plamki pokazaly? moze i u nas tak bedzie ...

No przez to miałam ospę prawie miesiąc w domu :szok::eek: Najpierw 2 tyg mordęgi z Helenka, ona miała strasznie dużo tych ciapek :no: jak ona zaczęła wychodzić na prosta to Niki wysypało i znowu ze 2 tyg :eek: wrrr... Ale dobrze, że juz po wszystkim, świety spokój :tak:

Natali, ale twoja malizna juz duża :szok: Ile ona waży i ma wzrostu ?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki.
Przeczytałam tylko kilka ostatnich postów ,bo po prostu za dużo naskrobałyście.

Pati to może być ospa.
Klaudia jak miała to miała dosłownie 8 krostek.
Kubę jak zsypało to masakra..
On miał krosty wszędzie -nawet w gardle i na języku.
O głowie i uszach nie wspominając.:baffled:
Przejrzałam fotki.
Jak zwykle super !!!
Aga Mała ślicznie wyglądała jako pszczółka :tak:
Ania Lali pięknie wyszła na tych fotkach -taka mała zawadiaka.;-):-):-)

Dajcie namiary na te ćwiczenia ,może ja flaczka brzuszka się pozbędę. :tak:;-):-):-):-)

Dziewczyny ,czy cyborga w ludzkiej skórze nic nie rusza????:szok::szok::szok::szok:
Normalnie mam dość. !!!!
Dostałam wczoraj podwójną dawkę leku na wywołanie.
Sam lekarz mi założył ,więc na pewno założone prawidłowo .
Wczoraj miałam 4 słabe skurcze i plamienie jak zwykle.
Nic nie poszło do przodu !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja chyba zwariuję normalnie.!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Problem w ciążą,problem z poronieniem ,no jakaś masakra !!!!!:crazy::crazy::baffled::baffled::baffled:

Teraz zaczyna mnie lekko brzuch boleć ,a oni kazali mi się nastawić na dużo przeciwbólowych.... :baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D
Ja już nic z tego nie rozumiem.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::baffled::baffled::baffled::baffled:

No przez to miałam ospę prawie miesiąc w domu :szok::eek: Najpierw 2 tyg mordęgi z Helenka, ona miała strasznie dużo tych ciapek :no: jak ona zaczęła wychodzić na prosta to Niki wysypało i znowu ze 2 tyg :eek: wrrr... Ale dobrze, że juz po wszystkim, świety spokój :tak:

nie wiem nie mam jeje jak zwazyc a dopieo na 16 mam na szczepienie:tak:
a azmierzyc ja dzisiaj musze:tak:

aha no to juz nie żałuję:-D:-D:-D

tez bym wolala zeby mlodzi teraz przeszli a oni jak na zlosc nie chca zalapac:sorry::-D:-D

wkleje kilka zdjec moich pociech;-)
9a4ri1.jpg

6ieagp.jpg

22gk0i.jpg
boskie dzieciatka, faktycznie mala juz wcale nie taka mala :)

hehe no to wakacje sie szykuja :D
Cześć dziewczynki.

Pati to może być ospa.
Przejrzałam fotki.
Jak zwykle super !!!

Dajcie namiary na te ćwiczenia ,może ja flaczka brzuszka się pozbędę. :tak:;-):-):-):-)

Dziewczyny ,czy cyborga w ludzkiej skórze nic nie rusza????:szok::szok::szok::szok:
Normalnie mam dość. !!!!
Ja chyba zwariuję normalnie.!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Problem w ciążą,problem z poronieniem ,no jakaś masakra !!!!!:crazy::crazy::baffled::baffled::baffled:

Teraz zaczyna mnie lekko brzuch boleć ,a oni kazali mi się nastawić na dużo przeciwbólowych.... :baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D
Ja już nic z tego nie rozumiem.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::baffled::baffled::baffled::baffled:
oj badz wytrwala wiem ze to nie latwo... ale informuj nas na biezaco :) sciskam :*
a Sewek ma 15 krostek...

oni juz pojechali wiec dam znac jak juz przyjada spowrotem... :)
narazie zmykam cos zjesc bo glodna jestem masakrycznie

A ja się ospy boję chociaż wiem że Mai to nie ominie :no::no:
Natalineczko super foteczki a twoja Lenka to już duża kobitka :tak::tak:
As prawdziwy cyborg z ciebie ale mam nadzieję że to juz sie dzisiaj skończy i trzymam kciuki :tak::tak::tak:
Kokusia zdrówka dla dziewczynek :tak::tak:

Witam z ranca
Pogoda fatalna i nie chciało mi sie zwlec z wyra:no:Wieje i ciemno jak chokera:no:
Klaudia wstala mi chwilke przed 10 a Wiktoria jeszcze spi:szok::szok::szok:No w koncu moje dziewczynki sa soba:tak::tak::tak::-DJak ja to kocham hehe:-):tak::tak::tak:Klaudia mi zaczela kaszlec ale daje Jej syropek i mam nadzieje ze szybciutko Jej minie:tak:A Wikusia wczoraj wieczorem miala stan podgoraczkowy,ale przed chila Ja dotykalam i teraz jest git:tak::tak::tak:

NATALI
Super foteczki:tak::tak::tak:Ale te dzieciaczki rosna

Wczoraj wieczorem ogladalam mecz i nasz Lech wygral 3;1 z Manchesterem City:tak::tak::tak:Wiec super:tak::tak::tak:Szkoda ze nie mialam z kim zostawic dzieci bo chcalam byc na tym meczu:tak:

no wrocili juz od lekarza.
lekarka powiedziala ze jej to wyglada na ospe, ale musimy dalej obserwowac, narazie nie kazala niczym smarowac i w piatek do kontroli...
mamy przyuwazyc czy go to swedzi czy sie drapie czy pojawiaja sie nowe...

wiec poki co to nie wiem czy mam to uwazac za ospe czy nie... :confused2:

lekarka powiedziala ze jej to wyglada na ospe, ale musimy dalej obserwowac, narazie nie kazala niczym smarowac i w piatek do kontroli...

patrysia dla mnie to dziwne.
Jeśłi podejrzewa a nie jest pewna to powinna szybciej kontrol ustalić .
Tydzień czasu czekac?
Dla mnie to głupota.
A jak z kąpaniem mówiła coś?
Ospa lubi ciepło ,więc odpadają również spacery w taką pogodę.:baffled::baffled:

reklama
Cześć dziewczynki.

Pati to może być ospa.
Przejrzałam fotki.
Jak zwykle super !!!

Normalnie mam dość. !!!!

As kochana ściska mocno oby szybko poszło
&&&&&&&&&&&&&&&&

w razie czego ja bym uważała że ma:tak:
lepiej gorsze założyć niż później się niemiło rozczarować:tak::tak:

ja ino na chwilke
chalupa juz wysprzatana jutro wiele niej roboty:tak:
byla babka dowiozla mi kolejny tysiac kokardek a tych jeszcze nie skończyłam:sorry:
ale do środy mam czas a kas potrzebna najwyzej dzieciaki podrzuce;-)
albo jedno przynajmniej:-D
ok spadam robic kokardki :-p:-D
dobrze ze zupa ze wczoraj została:tak:

Do góry