reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

Etna, Kasiiula - zdrówka dla WAS
Kikolku - oby synkowi bylo coraz lepiej...
xxxklaudziaxxx - ja też ze swoim się kłócę i mam ochotę go rozszarpać...
Ehh moja Gośka znów pokasłuje w swoim łóżeczku więcej, u nas w łóżku mniej.. więc muszę jej tam wszystko posprawdzać co może ją uczulać :zawstydzona/y:

reklama
Witajcie,

banana dziękuję za troskę. Jestem teraz o "niebo" bardziej wyedukowana jeżeli chodzi o panleukopenie. i na odległość ją rozpoznam. Małe kotki przed szczepieniem mają szanse na przeżycie , o ile lekarz rozpozna chrobę i podejmie odpowiednie srodki. Jak na razie skupiamy się na naszym Myszkinie :tak: Musi minąć okres kwarantanny . Chałupę wyszorowałam wczoraj i zdezynfekowałam. nawet kanape wyszorowałam;-)

Jak tam u Was pogoda?u nas pada od rana , przed chwilą słonko zaświeciło- może utrzyma się ten promyk?:tak:

Kasiula , Etna Trzymajcie się!!!!!

no to mam przyszłego-niedoszłego szwagierka!!!!! zaproponował spotkanie u siebie - intymny -zapoznawczy wieczór!!!!

Ostatnia edycja:
Hejo albo halo halo :-) cos mały ruch tutaj :-p a ja przyszłam sie pozegnac (jakbym pozniej nie miała czasu zajrzeć) - na pare dni zmykam znaczy sie w niedziele poznym wieczorem juz bede haha .....jedziemy do naszego domku juz układac rzeczy z kartonów <jupiii> no i robic malemu mini roczek, bo przyjechala siostra mojego D. z męzem. Ona jest chrzestna Marcela :) no i nasza czwórka z teściem - to juz piątka :D sobie posiedzimy bo małego tak mało widuja ze posiedzimy tam weekend, podjedziemy jeszcze do Marcelowych dwóch prababć, popytac musze gdzie jest przychodnia dla dzieci...no i spowrotem tutaj wracamy bo w tygodniu musze jeszcze do dwóch urzedów podskoczyc, dentysta i szczepienie małego :) do tego musze wziasc kartoteki z przychodni i nas przepisac tam, jak juz bedziemy miec meldunek...super ciesze sie na wypad jak małe dziecko - w koncu cos innego niz siedzenie tutaj w 1 pokoju. Jeszcze tylko spakuje rzeczy podręczne, usmaze kotlety, i moge na meża czekac :D:D:D

edit: teraz doczytalam - Martolinka a to wół jeden ze szwagierka ;/ booooożeeee ;/;/;/ ale lepiej o tym wiedziec wczesniej niz po fakcie...kiepskie pocieszenie ale zawsze jakies...niecj tylko sie Twoja Sis nie dołuje...dla takiego gnojka nie warto...przyjac cios na klate i jakos sprytnie z honorem dac mu kopa. I powielam pytanie jak to rozegracie? [o ile mozna spytac ].

Ostatnia edycja:
jaaaaaaaa Marta i jak to rozegracie????
.

Spotkam sie dzis z Ola i obgadamy co i jak. jest na razie w szoku , bo do końca odrzucała te mysl od siebie.
Mam dwie opcje:
a) umówię się z nim i pojdziemy na to spotkanie z siostra i wiadomo cobedzie sie działo.
b)umówie sie z nim i wysle na spotkanie kolezanke , w odpowiednim momencie zapukamy do drzwi..

co za kretyn.. tak sie nie postepuje.

Martolinka - ło matko jaki patafian.... normalnie mi się przypomina serial lecący na Polsacie z Powierzą w roli głównej... też była tam taka akcja.... leciał 3 - 4 lata temu...

reklama
Kasiula nie wiem , czy zorientowana jestes w historii. Moja siostra jest z chlopakiem 4 lata. MIszkali długi czas razem , ale ostatnio im sie nie uklada wec Ola wrociłą do mamy. On prosił zeby dała mus zanse wiec dała i rok tak spotykaja sie . Ostatnio na kompie zauwazyła , ze wchodzi na portal erot. Ja sie zalogowłam , znalazłam go i napisałam. Oczywiscie jako osoba fikcyjna. I on mi teraz odpisał i zgodzil sie na spotkanie. Teraz sie zastanawiam co zrobic , jak to rozegrac

oj biedny on bedzie , tak sie z moja siostra nie postepuje. A tak go lubiłąm. moja mama wyznaje zasde " IM BARDZIEJ KOCHASZ TYM BARDZIEJ SPRAWDZAJ!!!!" I jak tu temu nie wierzyc?

tak Kasiula ma klucze :/

Do góry