Dziewczyny Masakra !! nic nie słysze na drugie ucho !!!!!!!! zaraz jade do lekarza prywatnie :/ ;(
daj znac co Ci lekarz powiedzial...bidulko nasza...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dziewczyny Masakra !! nic nie słysze na drugie ucho !!!!!!!! zaraz jade do lekarza prywatnie :/ ;(

No to z moim głosem TRAGEDIA - przestałam dzisiaj mowic, stawiłam sie dzisiaj w pracy o 8 a o 10 wyslali mnie do lekarza i do domuEtna mam nadzieje ze szybko Ci glos wroci :* a co do picia z butelki to widze ze nie jestem sama a juz sie wogole balam pisac o tymoli nie wypije z niczego innego jak smok
probowalam juz wieluuuu i nic. a jeszcze gorzej mam bo on przy herbatce zasypia w ciagu dnia a wieczorem praktycznie przy mleku a przy bidonach raczej nie ma mowy o piciu w pozycji lezacej.... mlody nie zasnie bez herbaty w ciagu dnia.... probowalam i nic, to wogole jedyny sposob zeby go do wozka wsadzic.....
, zostalam wykopana z pracy
. Mam cytuje: "typowe zapalenie krtani" - oczywiscie antybiotyk (stracha mam bo ostatnio zle znioslam antybiotyk) uwiezycie czy nie, ale lekarka mnie nawet nie dotknela, usiadlam, powiedzialam a raczej wydukalam dwa zdania i dala mi recepte i zwolnienie do środy włacznie. Wiec mam urlop do 15 listopada - szczescie w nieszczesciu. Mowic jeszcze nie moge, czasami wydukam cos szeptem

, ale robimy postepy, dzisiaj kupilam kapek tt (Martolinki) i maly pil soczek z niego :-):-):-), ten dr brawna poszedl dzisiaj w odstawke. Poczekam az zalapie picie wody i soczkow z kupka, a potem bede chciala nauczyc pic mleko z kupka (a to juz wyzsza szkola jazdy)
(czasami od wielkiego dzwonu sam potrzyma).
, spi juz teraz raz dziennie ok 14 i potem na noc tez z mleczkiem i moment synka nie ma. Jedno szczescie ze mi spi w łóżeczku i nie musze go usypiac, tylko przy nim posiedze, poglaszcze, ale bez tego tez zasypiazasłużyłaś......
dziękialez miło mi się zrobilo
)))
chyba jednak nie zasluzylam. Całkiem wypoczeta wróciłam. No owszem musialm nosić cąly czas i mlody świra dostawął z nudów ale tak: nie musialam prać, sprzatać, gptpwać, prasować, miałam do opieki tylko 1 dziecko i chodzilam spac o 21 bo i tak światla trzeba bylo gasić. Luksusowo, przyznacie
wrocilam do domu a tu huk roboty, mąz ciagle w pracy do nocy a ja sam a z dziećmi

......
Kasiula , Etna Trzymajcie się!!!!!

Ten dyktafon to dobry pomyslMartolina a moze ten szwagier potrzebuje poprostu rozmowy?? Jaka ja glupia jestem!!! Sama nie wierze w to co pisze. Drań i tyle. Ja bym na waszym miejscu posłała koleżanke z dyktafonem. Później poczekała na jej relacje lub weszła do mieszkania w trakcie spotkania.
Za remont trzymam kciuki juz pewnie blizej niz dalej :-)Czesc dziewczynki..informuję ze żyję!!! ;D
Moja mama łazi zasmarkana więc..............pewnie mi Oli też zachoruje....a tak się ładnie zawsze trzymamy, to musi przyjść i nas zarażac....och lata z "gołym tyłkiem", dom ją parzy i ma......chwili nie posiedzi na tyłku a pogoda sprzyja katarom ;/...
Odliczam dni do wyprowadzki ;D
U mnie Oli chodzi....ja nie wiem jak to się stało bo nawet nie próbował a tutja nagle 1 listopada zaczął chodzić i teraz coraz częściej probuje być na dwóch...jak to się stało???
Ząbkujemy nadal. Nocki niespokojneRemont trwa...ale już niedługo!
Buziaki dla Was

Kasiula i jak??trzymam kciuki!!!!
Wiec moja siostra powiedziała , ze nie chce bawic sie w zadne podchody. Pojechałą do niego , wzieła kilka innych swoich rzeczy ... stwierdziął , ze chca czego innego od zycia wiec lepiej jak sie rozstana. Grzecznie , kulturalnie.. podziwiam jej spokój
Etna kochana zdrówka!!!!
Zapomniałam Wam powiedzieć , że byłam w galerii na zakupach ( wlasciwie nic nie kupiłam- poczekam na przeceny). Ale w czym rzecz... po raz pierwszy od dawna nie patrzyąłm na siebie w przebieralni z obrzydzeniem. Mój cellulit jest o niebo mniejszy !!! uda , brzuszek też. Z rozmiaru 34 zeszłam na 31 !!!! w innej rozmiarówce z 42 na 38!!!!! jeszcze 5 kg i moze na nowo pokocham siebie!!!!