reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
koriander- cudne te rowerki,w Polsce taki drewniany dwukołowy funkcjonuje pod nazwą "góralek", ale jest dla 3-4 latków, uczy trzymać równowagę jako w prowadzenie do dwukołowego normalnego rowerka... i wcale łatwo się na tym nie jeździ, widziałam na targach dziecięcych jak przedszkolaki się z nim zmagały, więc jako jeździk dla maluszka odpada http://allegro.pl/jezdzik-dla-dzieci-goralek-rowerek-z-drewna-i1290043289.html

A polecam najzwyklejszy jeździk- samochód, od razu dosyć duży, mój Piotrek użytkuje takiego od 9 miesiąca do dziś...- ujeżdżany na błotach, trawach, piaskach, jeździl z nami na wszystkie wakacje i nadal żyje, ma się dobrze i jest najważniejszym pojazdem Piotrusia Jeździk pchacz z dzwiękiem Atest, W-wa 4 kolory (1291215697) - Aukcje internetowe Allegro

piotrek padł w samochodzie po basenie, przełożyliśmy go do łóżka i śpi dalej, Małgosia też już śpi... juppi, wieczór wolny....

PS.Ale świetny ten spektakl na otwarcie tego Centrum "Kopernik"- oglądacie?

Widzę że była rozmowa o prezentach dla naszych pociech. My doszliśmy do wniosku, że nie będziemy nic młodemu kupować w tym wieku i tak jest nieświadomy co i jak. Rodzinka jak chce to niech mu kupuje. Zresztą wszystko co jest potrzebne to mu się na bieżąco kupuje. Zresztą aż się boję tegorocznych świąt, z pewnością będziemy musieli być na dwóch wigiliach, fakt że rodzice mieszkają blisko siebie, ale czarno widzę ciągnięcie małego ze sobą, po 20 pewnie zacznie się marudzenie i płacz ze zmęczenia ach.

My jutro podejmujemy kolejną próbę pójścia na basen :-)

Ostatnia edycja:
wy juz spac idziecie a ja dopiero co wieczor zaczynam
dziecie spi, dostal czopka na kaszelek i jest ok

koniczynka super ze wszystko dobrze u lekarzy, a ktore to bylo szczepienie?
Lencja no i jak tu sie nie wkurzyc, takie cos! wspolczuje bardzo, wiem co to znaczy samochod u mechanika
Koriander no suwaczek I klasa, bede na niego codziennie spogladac

my chodzikom rowniez mowimy NIE, ale Jas juz ma zamowione u dziadka-Mikolaja ten popychacz, u nas sie na to mowi kosiarka;)
te rowerki bez pedalow tez sa super ale rzeczywiscie dla troche starszych dzieciaczkow, tak 18 m-cy
za to polecam takie autko BIG Jeździk Bobby Car Clasic czerwony ciche koła (1304391713) - Aukcje internetowe Allegro
dlugo sluzy maluchom

koriander Jak zobaczyłam twojego suwaczka, to się zdziwiłam, ze święta już tak niedaleko:szok: Jakoś mi ostatnio czas szybko ucieka...
Lencja jak czytałam o tej stłuczce, to się aż "zagotowałam ze złości", że tacy ludzie prawo jazdy dostają :wściekła/y:I taki piękny tydzień zaplanowany...:wściekła/y:
koniczynka super ze wszystko dobrze u lekarzy, a ktore to bylo szczepienie?
Trzecie, następne dopiero w lipcu :biggrin2:
Widzę że była rozmowa o prezentach dla naszych pociech. My doszliśmy do wniosku, że nie będziemy nic młodemu kupować w tym wieku i tak jest nieświadomy co i jak. Rodzinka jak chce to niech mu kupuje. Zresztą wszystko co jest potrzebne to mu się na bieżąco kupuje.

My jutro podejmujemy kolejną próbę pójścia na basen
Oby skuteczną :tak:
Widzę, że mamy podobne podejście do tegorocznych prezentów :tak:Zresztą u nas chyba w ogóle zabraknie prezentów pod choinkę, bo jakoś tak wyszło, że większość prezentów już została wręczona :biggrin2:

reklama
anecznik a czemu kolejną próbę?Co było z pierwszą nie tak?

Uciekam spać, bo jutro od 9 zajęcia do 17:30, do małej do południa przyjedzie babcia bo mąż pracuje;) Ale za to w niedzielę szybko pójdzie, tylko do 12:)

Do góry