reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
wróciłam z pracy :) jak chciałam gadc z szefem o powrocie, to się zapytał dlaczego się go głupio pytam, przecież praca na mnie czeka :D jak powiedziałam, że na 3/4 to powiedział, że będzie tak jak chcę :) za to mój mąż to frajer, w zeszłym miesiącu nie dostał premii bo coś tam, co podobno nie jego wina a dziś mi oświadczył, że nie dość że premii nie dostał to jeszcze wypłata obcięta o jedyne 500 zl!!!!!!!!!!!!!!! nie wyjaśnił tego frajer jeden

jak mozna takiej sprawy nie wyjaśnić? ja bym kurde nie wylazła z pracy dopóki bym nie ustaliła...... jeszcze jak byłam w ciąży dostał 500 zł podwyżki a dziś kurde szefostwo udaje, że nigdy nie dostał...... tak to k......a jest jak się na umowie mniej ma niż w rzeczywistości.......... jeszcze jeden miesiąc taki, i kurde chyba z nim rozwód wezmę............ tak się cieszyłam, że wszystko ładnie pozałatwiałam, że do 10.01.2011 z Fifim w domu będę, że obiecała mi szefowa zmianę umowy na czas nieokreślony jak będę brała kredyt na mieszkanie a tu w domu takie wieści........ ryczeć mi się chce nie mam w ogóle ochoty patrzec na tego frajera jak można nie zawalczyć o swoje???????????????

dziewczyny zwolnijcie tempo bo nie daje rady :)) od jutra zaczynam biuro w domu wiec ladnie prosze chcialabym Was czasem docztac :))

widze rozmowa o chodzikach dla mnie chodzik absolutnie NIE !!!!!!!!!!! naczytalam sie nasluchalam i dziekuje za to Olaf mial cos takiego dlugo z tego korzytal i teraz czeka w garazu na Ercia

JEŹDZIK - PCHACZ FISHER PRICE + PIŁECZKI (1304285846) - Aukcje internetowe Allegro

sproboje was doczytac ale szczerze mwoiac watpie

witam sie wieczornie
a ja sama w domku, mąż skręca u kolegi komodę, przygotowują mieszkanko na przyjście dzidziusia bo mama w szpitau, maja śpi, a ja was podczytuję ale coś skupić sie nie mogę i nie jestem w stanie poodpisywać każdej :(
ja też mowie nie chodzikowi, na szkole rodzenia lekarka i fizjotrapeuta odradzali że dziecko bedzie uczyło sie chodzić na palcach...
kasia fajnie że w pracy wszystko sie dobrze ulożyło a tak się bałaś, szkoda tylko tej kasy :(
ja sobie chyba wieczór piękności zrobię jakieś maseczki i te sprawy hehehe
a week& fajnie sie zapowida :) w sobotę jedziemy do chrzestnej a w niedzielę przyjeżdża m ciocia - zakonnica której sto lat nie widzieliśmy, oj będzie sie dzialo :)

aAAAAAAAAA poddalam sie

Kasia wspaniale wiesci z pracy :))

zamowilyscie pampersy dla mnie starczylo ciekawe co jeszcze dostane bo jak na razie u nas skrzynka pusta a ankiete w szpitalu wypwlnialam

Bluza Olafa sie znalazla jakis tatus ubral kolege w Olafa bluze :))))

Taki pchacz jest juz zamówiony u chrzestnego :)

konniczynka dobrze ze juz macie szczepienie za soba, a twoja Emilka to widze wagowo i rozmiarowo do mojej podobna :)
Lencja wspolczuje stluczki...mam nadzieje ze ubezpieczeni?? Zaraz wstawie przepis bo potem zapomne

Co do jezdzikow to tu chyba wszystkie dzieci ich uzywaja, po parku smigaja takie maluszki, a ze koszt to ok 20€ to pewnie Lilcia latem taki dostanie
Tylko nie wiem czy 2-kolowy od razu, tak to wyglada
Zobacz załącznik 298052Zobacz załącznik 298053

A tak sie oczywiscie o swietach rozmarzylam ze strzelilam nowego suwaczka, prosze zwrocic uwage jaki fajny

Suwaczek zarąbisty. Będę śledzic ile do świąt :)

Witajcie dziewczyny nie zdazylam was jeszcze podczytac bylismy dzisiaj na szczepieniu Michałek nawet nie zapłakał taki dzielny ten mój synek a oprócz tego waży 8275 i ma ok 69 cm ide troche was nadrobic

No to ładny już chłopczyk. Kluseczka kochana :) Dobrze ,że odważniak z niego rośnie :)

wróciłam z pracy :) jak chciałam gadc z szefem o powrocie, to się zapytał dlaczego się go głupio pytam, przecież praca na mnie czeka :D jak powiedziałam, że na 3/4 to powiedział, że będzie tak jak chcę :) za to mój mąż to frajer, w zeszłym miesiącu nie dostał premii bo coś tam, co podobno nie jego wina a dziś mi oświadczył, że nie dość że premii nie dostał to jeszcze wypłata obcięta o jedyne 500 zl!!!!!!!!!!!!!!! nie wyjaśnił tego frajer jeden

jak mozna takiej sprawy nie wyjaśnić? ja bym kurde nie wylazła z pracy dopóki bym nie ustaliła...... jeszcze jak byłam w ciąży dostał 500 zł podwyżki a dziś kurde szefostwo udaje, że nigdy nie dostał...... tak to k......a jest jak się na umowie mniej ma niż w rzeczywistości.......... jeszcze jeden miesiąc taki, i kurde chyba z nim rozwód wezmę............ tak się cieszyłam, że wszystko ładnie pozałatwiałam, że do 10.01.2011 z Fifim w domu będę, że obiecała mi szefowa zmianę umowy na czas nieokreślony jak będę brała kredyt na mieszkanie a tu w domu takie wieści........ ryczeć mi się chce nie mam w ogóle ochoty patrzec na tego frajera jak można nie zawalczyć o swoje???????????????

No to faktycznie frajer. Ja miałam takiego pierwszego męża i teraz mam tak go wpisanego w telefonie :) Pogadaj z nim, może jeszcze się opamięta i upomni się o swoje.

Co do chodzików opinie są różne. Moja Olka chodziła od 6 miesiąca a zaczęła sama chodzic jak skońnczyła 9. Nie widzę żeby była jakaś "pokrzywiona" z tego tytułu. Ja mam obiecany od babci chodzik chicco. Ma atesty i wydaje mi się ,że jest porządny. A od chrzestnej ma dostac takie cóś INTERAKTYWNA KOSTKA EDUKACYJNA UCZY BAWI OD 1 ROKU (1270199888) - Aukcje internetowe Allegro

hahahaha

a ja zapomniałam wam sie pochwalić że mam nowych sąsiadów - cyganów...
niby mieszkamy w zamkniętym budynku ale boję się że zaraz zacznie wszystko ginąć, wózek trzymam na klatce jak większość sąsiadów...
oj oby było wszystko dobrze

Z szefem super, ale z mężem grrrrr:wściekła/y: Niech się upomina o to, co mu się należy!!! Zwłaszcza że ty będziesz na niepełnym etacie mniej dostawać, a rodzinka się powiększyła!!! Daj mu kopniaka ode mnie i niech ruszy zadek do szefa!!!!!!!
Super :biggrin2:

Koriander - Fajniutkie te jeździki, które pokazałaś:tak: Auto mamy ubezpieczone i OC i AC więc spoko...
Gosiagro - Ty mi tu o budyniu nie pisz... Od kilku dni mam taką chęć na wszystko czego mi jeść nie wolno :( na budyń, na gorące kakao, na twarożek.... ech...
kasiajanicka - fajnie, że z Twoją pracą wszystko ok! A co do męża to nawet nie będę komentowała... We mnie by się tez zagotowało gdybym taką sytuację miała...
konniczynka - czemu kolejne szczepienie dopiero w lipcu? A kiedy trzecia dawka WZW???

Zgłosiliśmy szkodę w towarzystwie ubezpieczeniowym sprawczyni wypadku; okazuje się, że rzeczoznawca do środy się z nami skontaktuje, potem mają 1,5 tyg na przedstawienie nam wyceny szkody więc 2 tygodnie nie nasze. a dopiero po tych formalnościach można zacząć naprawiać auto...wrrr...
Mieliśmy mieć fajny tydzień w górach świętokrzyskich a tak to jak na rodowitą toruniankę przystało przynajmniej piernik na święta przygotuję ;-)
Uciekam do przygotowań, bo pracujący weekend przede mną.
A mój W. w kuchni babeczki piecze –będą na jutrzejsze spotkanie ze znajomymi :-):-):-)

reklama
Do góry