reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

bbutterfly-fajnego ma konika:-)
perfecta-dzielny chłopaczek:tak:
zdec-super łupy za 12 zł u nas za tyle ciuszków w lumpku koło 30 by kosztowało

A ja siedze i myśle co dla dzieciaków na gwiazdke bo musze się na dniach wybrac i kupić bo na ostatnią chwile to są już braki w tych zabawkach

reklama
Anik79 i Agi78 super że nocka udana! Swoją drogą to może dzisiaj wszystkie nasze dzieci zostały jakoś zauroczone, bo u nas też było OK:-)

iiwka super chłopAKI!:-)

Agi78 śliczna Pola! haha skąd ja znm historię marchewki:)

Buterfly super ze u lekarza wszystko ok!:-) zawsze to jeden problem mniej! Super Julianek wygląda na tym psiaku:)

perfecta ale masz dzielne dziecko i jakie już duże:)

Coś mały ruch dzisiaj na forum, bo wyszedł mi post pod postem:(
a jednak nie:))))))))))))

ewelinka do gwiazdki to jeszcze hohoho:)

Ostatnia edycja:
Klementinka - miłego piwkowania życzę:tak:

Anik - dużo zdrówka dla Oskarka

Agi - z tego co pamiętam to tez cie mąż rozpieszcza;-) i oby tak zawsze robili:-D, Maja notorycznie znajduje się poza mata:-D i jak marcheweczka smakowała?:-)

iwwka
- super chłopaki!:-)

zyrraffka
- fajnie z tym ma ma ma ma:cool2::cool2:

ewelinka - wow, długo swoje dziewczynki karmiłaś, a jak to było w przypadku Marysi sama odrzuciła pierś?

Butterfly
- super, pozytywne wieści:cool2:, a jaki fajny pojazd ma synek:-D

Sto lat dla Natalki i Jasia!

Perfecta - dzielny zuch!:happy2:

zdec - super ciuszki i jaka okazja cenowa:tak:

Ostatnia edycja:
Anecznik - mój się przewraca tylko z plecków na boki ale nie widzę żeby specjalnie mu sie też chciało :/ ewentualnie jak coś ciekawego zobaczy... woli leżeć na plecach lub brzuchu i śpiewać albo na mnie krzyczeć :/
a rży jak konik jak robimy patatataj koniku... :D ja sie chyba od tego siedzenia w domu w rozwoju cofam... :D

Przy naszych maluchach to chyba wszystkie się "cofamy" ja takie miny przy nim strzelam, że zmarszczki murowane a gdyby ktoś to widział z zewnątrz to wysłał by mnie na leczenie psychiatryczne w jakimś zamkniętym ośrodku :-) :-)

:angry::angry::angry::angry::no::no::no::no: kroiłam warzywka na obiadek dla mojego szczęścia i rozcięłam sobie kciuka :-:)-:)-:)-( dość głęboko i boleśnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ciamajda ze mnie, boli jak diabli, po co ja ten nuż dzisiaj ostrzyłam.

Zdec - piękne ciuszki...i czemu mnie nie dziwi że to z Hello Kitty :-)....
gosiagro - no u mnie nie jest źle...P. wstaje do małej, przewija, bawi się z nią...Jedynie jej nie kąpię...ale nawet nie wiem czemu????Nigdy go nie pytałam czy by chciał...bo zawsze ja się za to zabieram...Spytam go dziś...A marcheweczka posmakowała...dopiero po jakiś 5-6 łyżeczkach...Początkowo bała się nawet przełknąć!!!
BButerrfly - cieszę się że wizyta u neurologa udana....No i świetnego masz synka...i jakiego odważnego...skoro nie bał się dosiąść takiego wielkiego zwierza
perfecta - Brawo dla Jasia!!!
zyrraffka - wow....ma ma ma ma....Jak cudownie ...zazdroszcze...Ja ćwiczę z Polcią ale niestety nie ma żadnych efektów!
Klementinka - miłego i przyjemnego piwkowania!
Anecznik - bidulko...Kochana uważaj na siebie!!!!
Polcia śpi.... Dziś troszkę marudzi ale ewidentnie przez te dziąsła....Na szczęście nie trzeba jej nosić ani przy niej siedzieć....bo się bawi...marudzi 10 sekund i wraca do zabawy...No już niech te zębole już jej wyjdą bo je chyba wykurzę z tych dziąsełek siłą....Czym je wybawić...Może jakąś kiełbachą????

Ostatnia edycja:
Przy naszych maluchach to chyba wszystkie się "cofamy" ja takie miny przy nim strzelam, że zmarszczki murowane a gdyby ktoś to widział z zewnątrz to wysłał by mnie na leczenie psychiatryczne w jakimś zamkniętym ośrodku :-) :-)

:angry::angry::angry::angry::no::no::no::no: kroiłam warzywka na obiadek dla mojego szczęścia i rozcięłam sobie kciuka :-:)-:)-:)-( dość głęboko i boleśnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ciamajda ze mnie, boli jak diabli, po co ja ten nuż dzisiaj ostrzyłam.

to podchodzi pod złośliwość rzeczy martwych - tępym nożem nigdy się nie utniesz a właśnie takim ledwo naostrzonym, dobrze że tego nie widzę bo bym padła pewnie :(

reklama
kochane my już w domku
teraz moje kochanie odsypia bo mamuśka mu nie dała spać pół dnia żeby badanie dobrze przebiegło
a więc wynik ABR taki jak poprzednio, na uszko prawe słyszy nieco lepiej od 70 dB na lewe od 80, za 3 tygodnie jedziemy na konsultację i dobór aparatów
i zaczynamy wizyty u logopedy i psychologa
mamy wniosek na komisję orzecznictwa o niepełnosprawności

w sumie cudów się nie spodziewałam i nie jest dobrze ale i nie najgorzej
z reszta dziś i tak wszystko bardzo na spokojnie przyjeliśmy, nie to co ostatnio
zaczynamy jak najwcześniej bo to jest najlepsze co możemy dla niego zrobić

teraz lecę i ja coś zjeść, bo prawdę mówiąc od rana nic nie jadłam a później Was poczytam

Najważniejsze, że masz dobre nastawienie, dacie małemu wszystko co tylko można :tak: a teraz aparaty robią naprawdę dobre, najważniejsze, że Tomeczek poza tym dobrze się rozwija :tak:

YEEEE, pierwszy przekrętas na brzuszek, YEEEEE, a co tam praca :-D
Ogromne gratulacje dla Małgorzaty :-D zuch ma ząbek :-)

Dziewczyny właśnie jak to jest z tym powrotem do dawnego rozmiaru?Piersi na pewno wrócą do stanu sprzed ciąży czy jest choć cień szansy że zostaną ciut większe?????:cool2:

Kurczę ja to mam nadzieję, że jednak mi choć trochę zmaleją... Boże =jakie to utrapienie taki wielki biust :baffled:

Witam
Ja tylko na chwilkę, chciałam się pochwalić że wyszła nam druga dolna jedyneczka :-)
Ja zmykam ogarnąć chałupkę bo dzisiaj teście wpadają :-)
Gratulujemy drugiego zębolka :-D;-)

Hej

My dzisiaj sami bo mąż ma służbę;-) Zimno i pochmurno na dworze:-:)baffled:
Czekam dzisiaj na kuriera bo zamawiałam parę rzeczy do paznokci:tak::tak:;-)
Robiłam zdjęcia moich dzieciaków ale Kacper za nic nie chciał oczu otworzyć.
Nocka OK bo nie wstawałam-a raczej poprostu siły nie miałam i mąż 2 razy wstał.to chyba tak samo jak u Gosi:tak::-D
A to moje potworki:-D:-D:-D
Zobacz załącznik 299410
Potworki, od razu potworki :-D śliczne ch łopaki

A to moja księżniczka....Wczoraj była pierwsz próba marchewkowa....Po paru łyżeczkach zaczęło smakować...Mniam mniam
Hih Polcia jaką ma śliczną fryzurkę :-D i jak ładnie je, widać, że zasmakowało :happy2:

Zobacz załącznik 299485Zobacz załącznik 299484Zobacz załącznik 299483
Jeszcze raz spróbuję:) bo w tamtym poście coś namieszałam:(

Odpiszę i doczytam was wieczorem, bo teraz mała mi nie daje, bo chce się bawić w a kuku!:)
Zdec, naprawdę dobre łupy Ci się trafiły :-D szkoda, że ja nie mam czasu na takie rajdy :-(

Witam Was dziewczyny :-D mała od rana marudna, aż nie wiem co z nią mam zrobić? :baffled: kurczę ani jeść, ani bawić, ani spać... czyżbyśmy mogły spodziewać sie w najbliższej przyszłości drugiego ząbka? :-)

Do góry