reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Witajcie Mamusie!
ja tylko na chwilkę, melduję ze żyję ale jakoś nie mam siły pisać, nie mówiąc o tym że trudno Was w ogóle nadrobić:tak:
życzę miłego dnia i pozdrawiam!

Daria trzymaj się dzielnie kochana, Twoje Dzieciaczki się pospieszyły ale choć wygladają krucho to tak naprawdę są duże...a te wszystkie straszne rurki za niedługo znikną i będziesz mogła tulić swoje Skarby, pewnie to kwestia czasu ale najważniejsze że jesteście pod dobrą opieką i lekarze są dobrej myśli:tak:, też kiedyś zaglądałam na watek wcześniaki i choć nieraz łzy same płynęły czytając różne te historie maleństw, którym nikt nie dawał szans, to teraz te dzieciaczki rozwijają się dobrze! myślami i modlitwą jestem z Tobą:tak: buziaki i nie poddawaj się!

reklama
Dzień dobry mamusie :-)
Ale miałam noc, zjadłam dosłownie kawałeczek przeterminowanego śledzia w oleju (nieświadomie) i jak mnie przeczyściło, masakra! Potem 3 godziny brzuch mnie bolał, a do tego Maks mnie kopał jak szalony. Nie wiem czy się bał czy mu się bulgoty podobały :-p

ruda, czekam na wieści z USG :tak:

papciarku
, nie rycz :-( <tuli> zła teściowa :no:

hejka, witam się jak codzień przy kawce. Widzę, że tutaj dzisiaj pustki będą, bo długi weekendzik w Polsce, ale w UK niestety nie :no:
Pogoda u nas dzisiaj tragiczna, nienawidzę angielskiej pogody :oo2:

Muszę się pochwalić, że upiekłam wczoraj tą chałkę i wyszła całkiem, całkiem, w sumie jak polska chałka, super, teraz będę sobie częściej robiła :-)

Miłego dnia mamusie :-)

Futrzakowa co Ty w tej pracy robisz dzisiaj??? No chyba że bierzesz udział w paradzie z okazji święta;)

Daria trzymam kciuki za maluszki! Wszystko będzie ok. Medycyna poszła tak daleko do przodu. Moja znajoma urodziła synka ważącego kilogram i dzisiaj on ma już rok i niczym nie róźni się od innych dzieci!

Koncia zrób przegląd w lodówce bo sie zatrujesz! Ja tak raz nieświadomie zjadłam jogurt przeterminowany ponad tydzień. Myślałam że to nowy M kupił a on poprostu stał gdzieśw tyle nie zauważony wcześniej... No i miałam darmowe przeczyszczanie tak jak Ty;)

Papciorkowa ach te nasz rodzinki tylko łzy przez nie! Kopnij tą teściową odemnie!

W ogóle to beznadziejna pogoda i nic mi się nie chce:( Szkoda że mieszkamy wszystkie tak daleko od siebie bo mogłybyśmy zorganizować babskie spotkanko...

hej brzuchatki :-)

po mojej nieobecności nie sposób Was nadrobić, takie macie tempo pisania :tak:

u naszej trójki wszystko w najlepszym porządku, dziewczynki sporo kopią
co mnie niesamowicie rozczula :tak:

mam teraz dużo na głowie ale obiecuję w przyszłym tygodniu bardziej się udzielać na forum!

ściskam Was!!!!

Daria trzymam mocno kciuki za ciebie i Twoje maleństwa!!!!!

Zrobiłam nowe pomiary i wygląda na to, że muszę kupić biustonosz w rozmiarze 80 F :baffled: ładnie się utytłałam. Najgorsze, że dziś wszystko pozamykane, a ja już nie mogę wytrzymać w tych ciasnych miseczkach... M stwierdził ,że faktycznie balony mi urosły z dnia na dzień:sorry2:

Przyznaję się bez bicia, że nie wiem czy ten temat był już poruszany ale zaryzykuję :-)

Widziałyście te warsztaty?
Aktywnemamy.pl

Jak już się zarejestrowałam na spotkanie 19 listopada 13:00 - 15:30
Mamy z Warszawy, wybieracie się? Będzie okazja do spotkania :tak:

koncia
doskonale wiem o cym mówisz. Niedawno kupiłam sobie większy stanik.
Po czym w ciągu tygodnia przytyłam 2 kg :wściekła/y:
I znowu jest mi w staniku za ciasno......
czuję się jak dojna krowa!!!!!! :confused:

Ostatnia edycja:
Witajcie po śniadanku:):-)

Maruda- no to dla normalnego człowieka to końska dawka według recepty a skoro Ty masz tylko 1,5 tabletki to chyba to jest w granicach rozsądku...kurcze choć ja to bym poprosiła chyba o inny lek!!:confused:

Koncia
- to ze przeczyściło to nawet i dobrze bo my to raczej mamy kłopoty z zaparciami ale nie fajnie ze brzusio Cie bolał.:-( Co do stanika to Cie bardzo dobrze rozumie.

Agnes- gratuluje pysznej chałki:)

Ewi- fakt pogoda nie za ciekawa:) a druga sprawa ze faktycznie szkoda ze jestesmy tak rozsypana po świecie!!

a mnie znowu boli kręgosłup....ale muszę sie pochwalić ze M poskładał łóżeczko dla dzieci:):-):-):-)

Milutek, ale super! Pokaz nam, prosze! Ja K. tez namawiam, bo nie mam gdzie rzeczy dla malucha klasc, ale on 'nie,nie i jeszcze raz nie'.....

U nas jaja jak berety, bo siostra K. ma dzis tzw Baby Shower, czyli impreze dla przyszlej mamy gdzie trzeba kupowac prezenty dla dzidziusia etc... no i wiem, ze siostra mysli, ze tam bede, tesciowa mysli, ze tam bede... a ja nie mam najmniejszego zamiaru wydawac jakiejkowiek kasy na nia...Nie mowiac o tym, ze pojde do niej na impreze... No i beda fochy, ale po ostatnich wydarzeniach K. tylko czeka na cokolwiek :p

O matko, zapomnialam, ze dzis 11.11... Ehhhhhhhh...

reklama
Do góry