Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
1 tabletka co 3-6h, maksymalnie 8 tabletek na dobę.. Czyli ja na dobę będę miała 1,5 tabletki.. więc może dzidzi to nie zaszkodzi..Maruda a jaka jest normalna dawka tego leku dla dorosłego człowieka według ulotki???????????????????? Napisz nam tu!
Dzięki.. ale nie polecam piły VII, co za głupoty.. aż mi dziecko wariowało w brzuchu.. W końcu w kinie głośno!!!Maruda- w takim razie udanego seansu zycze;-))
witajcie
przepraszam ze sie nie odzywalam tak dlugo ale ja juz niestety rozpakowana((((((((((((
5 listopada mialam cesrake, maluszki walcza o zycie, sa takie malutkie aaaa;((((((
nie moge patrzec jak sa popodlaczane do tych okropnych rurek, te maski na buzkach, beczec sie chce caly czas. ja tez jeszcze w szpitalu. w piatek wyjde ale co z tego, bez maluszkow;(((((((((((((umre chyba z tego bolu szkoda gadac. lekarze sa dobrej mysli.
jak dla nich dzieci byly duze jak na tez tydzien i jak na trojaczki. Milenka - 1.100kg,41cm, Julcia - 1kg,42cm i Oliwierek 850gr., 39cm - taki malutki
jestem psychicznie wykonczoina, boze zeby tylko wszystko dobrze sie skonczylo, zeby tylko przezyly, jeszcze nawet na rekach zadnego skarba nie mialam.
mam nadzieje, ze u was wszystko ok, sorki ale nie mam czasu nawet przeczytac
pozdrowiednia dla was