reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
w sumie niektóre z nas mogą okazać się grudniówkami, prawda?????????????
ciekawe czy któraś już na święta będzie po wszystkim.

My to niezależnie od terminu porodu już zawsze zostaniemy STYCZNIÓWKAMI :-)

Zżyłyśmy się ze sobą i tak już zostanie

dobry wieczór wszystkim :-)
byłam na tym aqua-aerobicu dla ciężarnych i było świetnie! 5 dziewczyn i wszystkie zadowolone, z tego co rozmawiałyśmy. 45 min. dość intensywnych ćwiczeń na ramiona, klatę, plecki, rozciągania, pedałowanie na makaronach :-D I powiem wam, że dawno tak dobrze się nie czułam. Owszem zmęczona, ale plecy przestały mnie boleć! I energii więcej! I tak lekko się czułam... -10kg :tak:dopóki nie weszłam na drabinkę.
Tak więc, jak tylko nie macie przeciwwskazań i macie w okolicy, to gorąco polecam!!!
A prewencyjnie można brać jakiś probiotyk, myślę...
Zresztą w Energice jest też nauka pływania dla niemowlaków, więc nie mogą sobie raczej pozwolić na jakiekolwiek braki w higienie.

a nasz mały juz u Babuni.. wraca w niedziele... jutro dentysta a pózniej Bal Nurka :)
zielona -- a jak Ci idzie zostawianie Piotrusia pod opieką taty ?

Kurcze Bial_a jak Ci zazdroszczę. mi tak głupio zostawiac małego na dwie noce u rodziców, bo mój mały w nocy sie budzi kilka razy i wiem, że mama byłaby niewyspana. No i to zabawianie go przy jedzeniu to czasem masakra. A co do męża to wybył do kuzynki i jej męża na piwko, miał wrócić koło 20 a juz jest po 22 i jeszcze go nie ma, nieodbiera telefonu :(

Witajcie wieczorowo:-)
Ja dzis od 11 do 17 po za domem, mały spacer potem spotkanie z koleżanka, fajnie było:-) Jak wróciłam to obiadek i tv z męzem On juz poszedł spać a ja na spokojnie przeczytałam co naskrobałyście i sie odzywam:-)

dzisiaj mialam ciezką noc- brak produ przez 5 godzin!!! dziewczyny i tak sobie pomyslalam ze jak taki numer bez pradu bedzie nocą a ja bede karmila z butli to jak podgrzac mleko?????? a dziecko powiedzmy placze??? masakra, do toalety ledwo trafilam;/

klaudoos zagrzac może garnek wody na gazie i wstawic do niego butelke i gorąca woda ja ogrzeje i bedzie cieple mleczko..troche to potrwa ale efekt chyba bedzie ok.

Na naszym wspaniałym forum jest dużo dzewczyn które mają termin na grudzień/styczeń ale wolą być w styczniówkach bo u nas takie fajne babeczki są:) a poza tym lepiej niech urodzą w styczniu niż w grudniu bo wtedy dziecko starsze o rok:)

i jak mowi mój tata rok krócej do emerytury bedzie pracowało:-)

Własnie farbuję włoski :-) jeszcze 4 min i zmywać będę :-)

Pewnie że Nasze forum najlepsze, ja jestem od maja i dobrze mi tu :-)

Dziewczyny dzis z prawej piersi, poleciały mi kropelki "siary", ale to dziwnie wyglądalo... aż zaczęłam krzyczeć i wołać męża, bo nie wiedziałam co jest grane w pierwszych sekundach... dzięki Wam po kilku chwilach zrozumiałam, że to "siara" o której pisałyście, dziękuję tak dużo się tutaj dowiedziałam od Was :-) :-) :-)

Czekamy na fotki w nowej fryzurze:-)
Zgadzam się co do forum, NAJEPSZE, ja jestem w sumie prawie od pierwszej strony:-) potem dość dlugo nie pisałam bo byly wakacje i byłam na wsi a tam nie miałam w ogole netu ale po powrocie znowu zaczełam pisać, było juz sporo nowych dziewczyn ale chętnych do rozmowy i klikania:-)

zielona spokojnie , pewnie wypił ciut więcej i się zapomniał:* a ja dopiero skończyłam czytać was od wczoraj wieczór zaczynając do dziś:) wczoraj byliśmy z w kinie, ale na bardzo nudnej komedii, Policja zastępcza:/ nie polecam, jak przyjechalismy to od razu lulu, m juz w kinie zasypiał:p ale za to wczęsniej byliśmy na lodach:) mniam:p i na gorącej czekoladzie z bitą śmietaną:) pyyyycha:) niedawno wróciliśmy od znajomych, którzy mają synka 2 msc:) kupiliśmy taką fajną zabawkę do zawieszenia i grzechotkę:) mały bardzo spokojny i śliczny:) ja już się nie mogę doczekać swojej:p jestem padnięta a brzuszek twardy non stop teraz, także się kładę i życzę wam milej nocki:*

reklama
Do góry