reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ariska a jakim cudem ty na styczen jak jestes w 33 tc? ja jestem w 32 a termin mam na 2 stycznia...nie jestes na grudzien?

a tak w ogole to witam was :)

reklama
Na naszym wspaniałym forum jest dużo dzewczyn które mają termin na grudzień/styczeń ale wolą być w styczniówkach bo u nas takie fajne babeczki są:) a poza tym lepiej niech urodzą w styczniu niż w grudniu bo wtedy dziecko starsze o rok:)

Idę na imieninki do jutra:)

Nasze jest najwspanialsze:) Piszą tu same fajne kobietki!!!
I wcale tak cięzko się wbić nie jest...:) wystarczą dobre chęci ....Pozdrawiam

zgadzam się z Tobą Martusia :))
idę na kolacyjkę bo byłam na duzych smacznych zakupach:).wyobrażcie sobie ze jak wróciłam ze szpitala to w lodówce było tylko masło i paszteciki w puszkach!! zastanawiam się co oni jedli?? nawet nie pytam...

hej dziewczynki

padam dziś na ryjek. Wyszliśmy z domu o 9.30 powrót przed 17. :szok: Nawet nie mam siły Was poczytać. :-(

udało mi się objechać kilka większych sklepów dzieciowych i już wiem, że wózek mutsy pozostanie moim niespełnionym marzeniem (cena!:szok::szok:). Pewnie zdecydujemy się na coneco ale jeszcze nie wiem czy toledo czy chameleon.

a wiecie co jeszcze? błogosławię człowieka, który wymyślił bawialnie dla dzieci. Byłam dziś z Filipkiem w super wyposażonej sali, młodziutka pani pilnowała go na tych wszystkich małpich gajach, a ja sobie grzecznie siedziałam z nóżką na nóżce przy pysznej latte. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

jutro spotkanie z lublinankami z BB, odezwę się już pewnie z domu...

Jak najbardzie potwierdzam, że to forum jest suuuper!!!!!!
Sama jestem tu nowa ale kobietki przyjęły mnie bardzo milusio, rozmowy i bardzo rzeczowe i takie po prostu nasze babskie, wiele ciekawych wątków itp itd....

Dziekuję Wam dziewczyny i żałuję , że tak póżno do Was dołączyłam no ale prędzej jakoś tak nie był jak i kiedy...

JESTEŚCIE FANTASTYCZNE:):):):):)

reklama
Ja jestem z Wami od połowy sierpnia a czuję się jak rybka w wodzie:)
No kochane zmykam,albo zajzę do Was w nd wieczorem albo juz w pon,bo nie wiem o której dobijemy do domku w nd.... jutro z rana wyjazd...jeszcze pakowanko..... nie wiem w co wsadzę ten tort aby mi sie z niego placek w aucie nie zrobił(jeszcze mam go na paterze z nóżką).
Zyczę Wam Kobietki udanego weekendu i do usłyszenia w pon(u mamy nie mam netu niestety)Mam nadzieję ze nadrobię produkcję:)

Do góry