reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Widzę że nie tylko Łukasz jest antyzasypiacz ostatnio więc pewnie to przejściowe.

Synek na spacerku a ja mam labę:)) piję sobie soczek z gumijagód:))

Wystawiłam na allegro matę fisherprice rainforest, bo już Łukasz za duży i niemoze przewrotek w niej wykonywać i szybo go nudzi i kombinezon kupiłam 74 rozmiar ale jakis za krótki tułów jest, nie mogę go wcisnąć.

reklama
Witam się na chwilkę i zmykamy na spacerek :) Bo pogoda ppiiikna hejjjj
Piszecie o ząbkach a u nas ani widu ani słychu , jakieś 2 tygodnie temu Jasiek był bardzo marudny przez kilka dni i teraz ciszaaa.
Juz chyba powinien z jeden chociaż wyjść co???
Zyraffkka - super wieści , może jak awansują Męża Twojego to przyspieszyć sprawę mieszkania służbowego mogą podania. Takie że jesteście z małym dzieckiem itp.
Magdam - super że wizytacja udana :)
Na więcej nie dam rady odpisac bo las wzywa i Jaska kupka najpierw też:)
Miłego spacerowania , sprzątania i picia soku z gumijagód życzę!!!

U mnie to samo jakiś bunt z tym zasypianiem i dziś w nocy znów sie budziła także jestem niewyspana:no:
zdec-mój taki sam jest on musi wypocząć w wekend a ja to co też bym chciała się odstresowac ale do niego nie dociera on jest najważniejszy dziś rano mnie wnerwił bo mała w nocy się budziła wiedział o tym to jak wkońcu i ja i ona nad ranem usnełyśmy to on koniecznie musi nam buzi o 6 rano jak wychodzi dać i oczywiście nas budzi wrrr by pomyślał troche pusta głowa
konniczynka-fajnie mała już siedzi:tak:
lencja-patrząc na moją 14 nastkę to teraz tylko ciuchy i kosmetyki jej w głowie

Hej Kochane....
Ja tylko na sekundkę, bo zaraz jedziemy do miasta a ja jeszcze "w proszku"....Wpadłam tylko sie pochwalić że Polcia od dzis przekręca sie już też z brzuszka na plecki....(ale pewnie wasze maleństwa juz dawno to potrafią)....do tej pory było tylko z plecków na brzuszek...a dziś NIESPODZIANKA....Niby drobnostka a jaka radość dla rodziców!!!!
Zmykam odezwę się potem...Dziś też przyszedł kubek od POlcia dla P. z okazji urodzin...Potem zrobie fotkę, choć może być trudno bo P. dziś w domku siedzi....
Pa

Kasia a jaki model masz tego wózka że taki zły a na te reklamacje to można sie wkurzyć
Anik fajnie że wypad do kina udany no i gratuluje drugiego ząbka

tez pożyczony to jakiś coneco, ale nie wiem dokładnie, mnie wnerwiają nieobrotowe kółka, wysoka rączka bez możliwości regulacji, a ja niska jestem i trochę mi nie wygodnie, do tego koła skrzypią. ale w sumie ciesze się ze taki chociaż mam, bo tak to bym tydz z małym w domu siedziała

Klementinka- a ząbki nie wychodzą? u nas głodówka sygnalizują ząbki

zyraffka zagłosowane

a my po odwiedzinach babci, teraz robaki śpią, mam nadzieję że dadzą mamie chwilę na kawę, ciastko i forumkowanie

agi78 gratulacje dla Polci

reklama
Hej Kochane....
Ja tylko na sekundkę, bo zaraz jedziemy do miasta a ja jeszcze "w proszku"....Wpadłam tylko sie pochwalić że Polcia od dzis przekręca sie już też z brzuszka na plecki....(ale pewnie wasze maleństwa juz dawno to potrafią)....do tej pory było tylko z plecków na brzuszek...a dziś NIESPODZIANKA....Niby drobnostka a jaka radość dla rodziców!!!!
Zmykam odezwę się potem...Dziś też przyszedł kubek od POlcia dla P. z okazji urodzin...Potem zrobie fotkę, choć może być trudno bo P. dziś w domku siedzi....
Pa
Gratulacje, Kochana moja Nelcia jest starsza a się nie przekręca ani z pleców na brzuszek ani odwrotnie.. Chyba jest jedynym czerwcowym dzieckiem, które tego jeszcze nie robi.. Martwię się o nią i myślę czy nie będzie nam jakaś rehabilitacja potrzebna :(

zyrraffka - zagłosowane :)

idziemy na jedzonko i na spacer :)

Do góry