reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
Aneta, Natalka ma tego chomika Zhu zhu, fajny jest? warto go kupic?
Tuśka go uwielbia:-) często zu zu chodzi z nami na spacerki nawet na cmentarz ją zabrała;-) ma też dla niej domek, kołowrotek i zjeżdząlnie ale tym nie specjalnie się bawi:confused: częściej wozi ją samochodem tym z tej kolekcji no i lubi też wkładać ją do tej piłki w której się ją zamyka i zuzu tam lata po całym domu:-D no i niezbędna jest też torebka nosidełko nawet teraz w niej śpi i czeka na nią aż wróci z przedszkola:-) Szymek też jest tym chomikiem zafascynowany i właśnie chce mu kupić na Mikołaja:tak:
Monia fajne te puzelki ale Tuśka by mnie wyśmiała:sorry: ona uwielbia puzzle i mamy ich dość sporo ale teraz jest na etapie 100 elementów i myślę że w niedługim czasi trzeba będzie już pomyśleć o większych:tak:

Moje dziecko widzało w rekamie wypasiony wóż strażacki, gdzies tam woda sika, na baterie wysuwa się drabina................ ja drzemałam i tylko słyszałam ale nie jarzę z jakiej firmy to było, na pewno nie tani, no bo w końcu w TV reklamowali. Może któras widziała????????

Aga, jeszcze nie razzobaczysz te reklame ;)

niunka koniecznie chce na MIkolaja ciezarowke wywrotke, jaka maja w przedszkolu. dzis nawet kazala mi sie wracac, zeby mi pokazac, jaka to ma byc

Aga, jeszcze nie raz zobaczysz te reklame ;)

niunka koniecznie chce na MIkolaja ciezarowke wywrotke, jaka maja w przedszkolu. dzis nawet kazala mi sie wracac, zeby mi pokazac, jaka to ma byc

Ja jak zwykle chce cos zobaczyc jeszcze raz, to za cholere nie moge trafic... A z kolei jesli jakiejs reklamy nie lubie (jogurtyyyyy) to leca w kolko...

Agulka, a na allegro nie ma? Olo ma taki z fisher price, ale nie sadze, zeby twoje dziecko chcialo takie cos...
FISHER PRICE LP#10 LITTLE PEOPLE WOZ STRAZACKI Wwa (1311050254) - Aukcje internetowe Allegro

Majandra, Olo ma duzo lego (niektore nawet z lat 80) i super sie nimi bawi...I jak sie ciesze, ze tego zestawu nie widzial, bo by byl placz... Na szczescie Olo generalnie nie zada zabawek :) I nie oglada reklam tym bardziej...bo bym chyba zbankrutowala...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Harsh, Maciuś też ma większość klocków lego z dawnych lat (po moim mężu), na ten zestaw sam zbiera, ile mu się uda uzbierać, to uzbiera, resztę zrzuci się zapewne cała rodzinka.

reklama
Do góry