a tak poza tym, stwierdziłam, że od tego cyklu zaczynam mierzyć temp, tylko nie dokońca wiem jak to się robi![]()
Mierz, podawaj tempki a najlepiej zarejestruj sie na 28dni i daj linka do swojego wykresu. Bedziemy Cie monitorowac i wspolnie interpretować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a tak poza tym, stwierdziłam, że od tego cyklu zaczynam mierzyć temp, tylko nie dokońca wiem jak to się robi![]()
łoo w wieku 19 lat to ja już miałam kamasutre przerobionaJak mialam 19lat to nie myslalam nawet o bzykaniu, a co dopiero o dziecku hehe.
Witam Was!
Dołączam nieśmiało do grona starających się.. i trzymam mocno kciuki za Was wszystkie!!
nie bój żaby jak zaciażysz to instynkt będzie się rozwijał wraz z twoim dzieciątkiemLilou, ja mam tak do tej pory, zero instynktu, owszem chcę dziecko, ale w tym momencie, to już bardziej z rozsądku, bo ileż można czekać, liczę na to, że jak zaciążę, to hormony zrobią swoje, no i wiadomo, że do własnego dziecka się inaczej podchodzi niż do cudzego...