reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam
Agi- Kciuki zaciśnięte!!!! Będzie dobrze :)Zobaczysz!!!
Kochane co to za humory ? Dziewczyny głowy do góry!!!!! Macie śliczniutkie , kochane dzieciaczki , jesteście super babami:p i do tego wszystkie lasencje a nie taka "pyza na polskich ścieżkach" jak ja!!!
PROSZĘ SOBIE WŁĄCZYĆ TĄ PIOSENKĘ
YouTube - Dobry dzień

Ja zawsze śpiewam "...wysuń nos spod KORRRDDDŁŁŁŁŁYYYYY"

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana... noc jak zwykle dziwna... mały budzi się bez powodu i wierci... nie wiem o co mu chodzi... dzisiaj jedziemy na basen, zobaczymy jak zareaguje mały... hehe

Miłego dnia życzę i proszę o głosy :)

Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com

Zagłosowane :)

Agi- trzymam kciuki za morfologie :)
Hefi- zdrówka dla wszystkich
Zdołowane- uszy do góry!!!

U nas nocka taka sobie. Jasiek już po kaszy i pluje mi na monitor :)Ostatnio cały czas robi "BRR....." jak by gdzies jechał :)
Weny brak. To chyba przez tą pogode :)
Miłego dzionka kochane :)

Prosimy o głosiki :)
www.mistrzowieprasowania.pl/?n=emalia82

Hejka
Ależ u nas dziwna nocka
Polcia poszła wczoraj spać już o 18.40 i wstała 24.30:szok::szok::szok:....Zjadła i chciało jej się gadać....ale pokazałam kto rządzi i po 10 minutach zasnęła i wstała o 7.15 (chociaż mama wstawała częściej, co mała westchnęła albo się przekrecała to ja już stałam obok jej łóżeczka...hihi)
P. spi a my siedzimy z Polcią i się bawimy....Na 11.15 jesteśmy umówione na tę morfologie (paranoja , żeby z takim małym dzieciątkiem umawiać się na konkretną godzinę) no i na wynik trzeba czekać ok tygodnia:wściekła/y::szok:....wrrrrrrrrr
U nas dziś znów mglisto że szkok...Taka typowa angielska pogoda jaką kiedyś oglądałam na filmach....Wczoraj było jeszcz gorzej...Jak poszliśmy na spacer to miałam wrażenie że była tylko 2-metrowa widoczność....OKROPNOSC!!!!
Zmykam na kawkę...i musze pokombinować jak dać jeść Poli bo nie chce w ogóle jeść....Muszę się nieźle namęczyć aby wcisnąć jej 120ml....a jeszcze parę dni temu wciągała 180 ml w 7 minut!Liczę że to przez te zębole!!!!
A co nastrojów...to widzę że nie jestem z tym sama....Troche to mi poprawiło humor:tak:;-)
AniuCh- nie wiem czy przeoczyłam...Jak skończyła się Wasza sprawa z morfologią....Wiem że nie chciałas podawać Filipkowi żelaza i miałaś robić morfologie drugi raz???? I jak u Filipka z jedzeniem mleczka????Lepiej????
perfecta - no widzisz jakiego masz zucha!!!! Brawo Jasieńku!
magda_m, zdec - oj ja bym sie też wybrała na wyprawę po lumpkach...Tu nie ma takich fajnych jak u mnie w mieście w Polsce...Szkoda!!!Dziewczyny jeśli się wybierzecie to pochwalcie się poźniej łupami!!!!
kasiajanicka - i jak po wieczorku "w spa"....Jesteś dzis boginią:-):tak:????Ja pojedziemy z Polcia w styczniu do Polski to kładę się na cały dzień u mojej siostry...Niech robi mi maseczki, masaże zabiegi....a co????!!!!!
kasiek, emalia - zagłosowane!!!!

Witajcie, co za pogoda u nas - wieje, leje aż strach nosa na dwór wystawić. Dobrze ze dzisiaj mąż w domu to małą zawiózł i przywiezie ze szkoły a ja nie musze wychodzić. No i mamy pierwszą od ponad 5 miesięcy w miarę przespaną noc:-)aż boję się to pisać by nie zapeszyć. Mały ja usnął o 21 to obudził sie o 2, 5 i 7:-)Po wczorajszej nocy to dzisiaj rewlacja - jakby tak zostało to nie będzie źle, bo i tak po 5 będę wstawała do pracy:-)Ale myslę że troche w tej przespanej nocy pomogł Viburcol, dzisiaj nie dam i się zobaczy.
Jak was tak czytam to trochę mi raźniej, bo mnie też dół dopadł...ale o tym to innym razem.

Agi78 - trzymam kciuki za dobre wyniki
Hefi - zdrówka

Moje starsze dziecko wczraj mi oświadczyło że nie ma św. Mikołaja:szok:czyli zabawa w listy do świetego w tym roku odpada...Moja malutka córeczka dorasta:-D

miłego dnia

a my dzisiaj szczepienie...
pózniej wizyta w rehabilitacyjnej. w końcu będę mogła powiedzieć że mała chwyta za nóżki i przekręca sie na brzuszek :)
pogoda bleee więc znowu głowa mnie boli

miłego dnia kobietki!!!

witam się i ja jak zwykle ostatnia mimo, ze dzis od 6 dzialamy ale dopiero niedawno księżniczka zasnęła
agi trzymam kciuki za morfologię, nas to czeka pod koniec miesiąca i już zapowiedziałam mężowi że to on pójdzie bo ja nie dam rady, zresztą przy tatusiu to maja jest dzielna i nie płacze a przy mamusi wyje strasznie :(
anik dzieci rosną hehehe
perfecta ty to potrafisz rozweselic aż się gęba cieszy :)
hefi zdrówka życzę
kreatorka gratuluję!!!
mój kolega ma azs i ciągle sieczyms smaruje, generalnie nie zazdroszczę...
klementinka gratuluję ząbka, teraz to pewnie zaraz kolejne sie pojawią :)
kasiajanicka daj namiar na folię do xlandera, też nie mam a ta kosmiczna to mi nie bardzo odpowida, a i jak tam wypiękniona jesteś?

a ja pochwalę się że maja waży już 7 kg :)
rośnie mi grubasek tyle ze mleka nie chce jeść dziś po nocy dopiero o 8:30 zjadła po 2 podejściach
coraz częściej udaje sie jej przekręcać z plecków na brzuszek, może niedługo ruszy z kopyta :)
pojechaliśmy z mężem wczoraj po łóżko i wrociliśmy z dywanem hehehe
przedwczoraj m się wnerwił i rozłożył łóżko na części pierwsze i powiedział że już dłużej na tym gracie nie będzie spał. wiec śpimy teraz na dmuchanym materacu...
chcemy kupić teraz typowe loże z materacem ale jakoś nic nie możemy znaleźć, wszystko ludwiki hehehe a my szukamy zwykłego, najprostszego i kurka nic ciekawego nie ma :( moze coś mi doradzicie, podpowiecie bo nie uśmiecha mi sie na tym materacu na dłuższą metę
ale sie rozpisałam
a koleżanka nadal w szpitalu w dwupaku :)
buziaki dla wszystkich
a naszym kochanym zdołowanym podwójne buziaki :)

ten mój wieczór piękności to raczej kwadrans był:( maseczka, w tym czasei pomalowałam pazurki lakierem bezbarwnym z drobinkami :(taki śnieżek) i poszłam spać, leniuszek ze mnie, ale zawsze lepsze to niż nic, od nie wiem ilu tyg umawiam się na henne i sie umówi nie mogę, brwi to zarośnięte krzaczory :(

kalwa- ta folia to uniwersalna folia na spacerówkę, w każdym sklepie dziecięcym jest, wczoraj przymierzałam taką na naszą spaceróke i pasuje no i nie wygląda jak statek kosmiczny 5 generacji :p

kurcze nie wiem już co mam zrobić z Filpem- pupa mnej czerrwona ale ta zmiana w pachwinie jak była tak jest i nie zmniejsza się a Mały zaczyna płakać przy przewijaniu :( myślę nad linomagiem, ale nie wiem czy to jest dobre? a może jakiś puder albo zwykła kartoflanka?

reklama
ja polecam puder u nas Julka miala na szyjce aż rankę bo nie zauwazylismy jak jej sie ulalo ze polecialo na szyjkę :/ i miala podrażnione dosyć bardzo. Przemyłam wodą i posypałam zasypką i po 2 takich razach nie bylo śladu.

Do góry