Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja pomyślałam o kartoflance,a jakiego pudru używałaś?ja polecam puder u nas Julka miala na szyjce aż rankę bo nie zauwazylismy jak jej sie ulalo ze polecialo na szyjkę :/ i miala podrażnione dosyć bardzo. Przemyłam wodą i posypałam zasypką i po 2 takich razach nie bylo śladu.

Mam takie pytanie czy któras dziewczynka bo chłopcy są z reguły więksi waży już koło8-9kg bo moja waży 8500 i wczoraj moja siostra troche jej nie widziała jak ją zobaczyła to powiedziała że jest ogromna i pulchna i już niewiem czy nie jest za gruba mi się wydaje że normalnie wygląda![]()
Lilcia wazy (mam nadzieje) ok 7kg i tez wyglada normalnie, nie ma dwoch podbrodkow ale w zgieciach takie fajne faldkiMam takie pytanie czy któras dziewczynka bo chłopcy są z reguły więksi waży już koło8-9kg bo moja waży 8500 i wczoraj moja siostra troche jej nie widziała jak ją zobaczyła to powiedziała że jest ogromna i pulchna i już niewiem czy nie jest za gruba mi się wydaje że normalnie wygląda![]()