reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No aj tez planuje ogladac ten film:tak::tak:Ale na razie ogladam meczyk na jedynce:tak::tak::tak:

BEATKO
Ty tu nie wyjezdzaj z takim zarelkiem bo ja od dziisja planuje sie diecic;-)No ale na kolacyjke jeszcze zamowilam pizze hehe

ANABUBKA
Gratki dla malej za "suche" noce:tak::tak::tak:Oby tak dalej:tak::tak::tak:

JUSTA
Juz Cie odpisuje hehe
Nasza szkola ma numer 78 i pasowanie robia zawsze w 78 dniu nauki:tak::tak::tak:
A Dominik w szkole radzi sobie coraz lepiej-dziekuje:tak::tak::tak:

A od tego Twojego zoltego posta dostalam oczoplasow:szok::-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:)
Ale mam już spanie:szok::nerd:
Justa Twój słoneczny post po prsotu powalił mnie...robrajałam go chyba 10minut aż nabawiłam się "kurwików" w oczach:-D:-p
Natalineczka wyglądasz świetnie, a buciki super!!!!!Ale laska z Ciebie..kurde od jutra, nie ma bata dieta!!!:-D;-)
Dowikluś no co siędziwić..dziadyga zobaczył laski i ślinił się..:-p
Beata,Lunka u Was taka wilgoć? My tez mamy problem z wilgocia i kupiłam osuszacz powietrza elektryczny. Miałąm też ten na tabletki, ale krótko mówiąc..nei wiem po co ktosto wymyslił:sorry2: Ja mam plastiki i nigdy nie domykam klamek do końca. Nie dociskam, zawsze zostawiam taki luz. ale lód na szybie:szok::rofl2:
Teoria o szamponie super:-D:-D:-D:-Da swojadrogą ciekawe co ona ma do rzeczy...a bez odżywki??:-D:-D
U nas taka wilgoć w chacie, że mimo, że latem okna były na oścież otwarte 24h (dosłownie) to na meblach skraplała siepara i dosłownie wisiały z półek krople wody:baffled:panele zaczęło nam wykrzywiać, o grzybie to juznie wspomne ..wszystko mokre, posciel obrzydliwie wilgotna...bleeeeI co..wietrzone non stop, do tego lato i wielkie G. Ale ten osuszacz działa i jest niewiarygodna poprawa:tak::tak:
doczytałam też wierutne bzdury Lidki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No wiesz co!!!!!!!! Byłam, widziałam i stwierdzam że ta baba kłamie:-D:-D:-D ja mam kompleksy jak na nia patrze:baffled::baffled: Brzuchol...też mi..no jakbym czytałą posty naszej Dowikli:-D:-D:-D

No dobra to teraz o mnie. Dzisiaj znowu w rzeszowie z pępkeim. NAdal sie paprze..ja juzmam dosć tego jeżdżenia po szpitalach.
Odiwedziłam dzisiaj Lidkę a ta znowu wlanęła mi przed nos big talerz obiadu:-D:-D:-D
aha...no ale najważniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dzeiwczyny....ja się boje cieszyć, le chyba są postępy.....wklejam fotki. Tak potrafi unieść rączkę do góry a dzisiaj u Lidki podnisła ją prawie pionowo:tak::tak::tak::-D:-D:-D aż boję się cieszyć.
Planujemy wyjazd do Wawy na dwa tyg na ten turnus..pewnie końcem listopada się uda:tak:
A mnie coś dzisiaj szczykło w szyi:wściekła/y:

Załączniki

• IMG_6467.jpg
    IMG_6467.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_6463.jpg
    IMG_6463.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_6452.jpg
    IMG_6452.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
KERNUS
Super foteczki:tak:No i widac ze malutka swietnie sobie radzi:tak::tak:Oby tak dalej:-):tak:
Napisz mi Kochana co to za osuszacz bo mi tez cholernie okna paruja mimo ze mam zalozone od tego roku takie specjalne copki:no::no::no:

Wygraywamy z WKS 2;1:tak::tak::tak:
No ten moj stadion musi byc szczesliwy:tak::tak::tak:

Ide sobie odgrzac kawalek pizzy i nalac soczku pomaranczowego;-):-p

Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

cos z tych. nie pamietam ile mój kosztował ai nie ma akurat tego samego co kupiłam. A też brałąm z allegro. Jak bedziesz chciała to jutro ci popatrze dokłądnie co i jak :) no to idę spać.
Aha wiesz że co noc wylewałam prawie dwa litry wody z niegio!!!! Teraz już mniej, ale szok!!! Róznica natychmaistowa :)

reklama
hej

ja byłam dzisiaj na zebraniu u maksia w szkole i we wtorek maja dyskoteke dzieciaki:-D:-Dbedzie impreza:-D:-D:-D
a wczoraj mojej malocie dalam pierwszy raz troszke soczku z marcheweczki spoczatku jej nie smakowało ale pozniej chciala wiecej ale bałam sie jej dac wiec dzisiaj jej tez dalam odrobinke i jak narazie nic jej nie jest a ciagła ze az piszczala buteleczka :-D:-D:-D

Kerna mala ladnie trzyma sie na raczkach i jak ładnie juz glówke podnosi no no no:tak::tak:

Beatko musiasz wietrzyc mieszkanie bo plesn ci wejdzie w mieszkanie ja mialam problem taki jak okna w chalupie powymienialam na nowe musze teraz czesciej wietrzyc i porobilismy wentylacje bo nie w kazdym pokoju była:tak::tak:

Siostra mialas nawiedzic mnie telefonem:-D:-D:-D

Bubka gratki za suche nocki:tak::tak::tak:

spadam bo lenka sie obudzila:baffled::baffled::baffled:

Do góry