reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dobranoc laski...
ja siedze ogladam m jak m i popijam czerwone winko :-):-)

Pr kobitko odpoczywaj lez jak najwiecej a nie ciagle przy garach stojisz nu nu ...:angry::angry:
twoje i malenstwa zdrowko jest najwazniejsze a nie jakies bigosy hihi...:tak::tak:

larvunia to ci maly narobil :szok::szok: cale szczescie ze nic mu sie nie stalo :tak::tak:
ty tez lez i wypoczywaj :tak::tak::tak:

megi zdrowka dla zuzanki :-):-)

no nic ide dalej na film..

do jutra !!!

reklama
Larvunia całe szczęście ze sie nic marcelowi nie stało. Moj brat kiedys by na siebie słupek zrzucil ale na szczęście zatrzymal sie na łóżku a on spadł na podłogę bo by go przygniotlo

Witam.
Mała mi już nie śpi, wstała równo ze mną - ja do pracy a ona do brojeniA. Ah całą noc prawie nie spałam, podejrzewam zapalenie piersi (bo ja jeszcze karmię tego łobuza). Mam taką gulę w piersi i mnie boli cholernie, ale żadnej gorączki ani nic ... nie wiem już co to jest, mała ciagnie z tej piersi ale ta gula zostaje.

doberek ja na moment
i ide ubierac lobuza...

marzenka pytalas o swieta czy bede w mczu takze nie bede :no::no:
nie przyjezdzamy do pl...
jakos wole zostac sobie tutaj na pierwsze swieta w nowym domku :-):-)
ale tesciowa z tesciem przyjezdzaja chyba 20 grudnia do nas
i zostaja az do stycznia :tak::tak:takze sami nie bedziemy :no:

madziarena nie wiem co to moze byc :eek:..

uciekam wpadne pozniej ...

dzien dobry:-)
madziarena moze rozmasuj ta piers,moze zejdzie.ja mialam zapalenie piersi takze nie zycze nikomu.
widze na nk ze mala ci juz chodzi:-):-)sama czy jeszcze za raczke?powiedz mi jakie ty mleko dajesz i jakie kaszki bo ja mam i niewiem co ztym zrobic,przeciez nie wyrzuce.
przed poludniem idziemy do miasta,mam dzis wolne,a dawid od 2 dni na dworze nie byl:szok::szok:
dzis sanki sa w promocji w biedronce,tylko tak dal wiadomosci:-D:-D:-D

hej dziewczyny
madziarena to moze byc zapalenie, zebralo sie akurat w jednym miejscu i wlasnie przy zapaleniu ponoc strasznie boli:-( ja mialam ale mialam tak ze nic mnie nie bolalo ale temperatura prawie 40stop
madzia nie ma to jak swieta u siebie w domu my wiecznie na wigilii u rodzicow od 6lat tu mieszkamy i ani razu wigili u nas nie bylo ostatnio po wigilii pojechaslismy do domu

kurna juz 3 dzien wody nie mam!!!!!!!!!!!!!!!
masakra!!!!!!!!!!!!!!!
zaraz sie zbieram do rodzicow sie wykapac,.... masakra.... w kuchni juz nie ma nic czystego... gaci czystych juz tez nie mam... no masakra!!!!!
RATUNKU!!!!!

Witam z rana wczesna pora jak na mnie heheh
Madziarena współczuje.Wiem ze boli jak cholera ale muszisz to mocno rozmasowac jak ja nie dawałam rady to mi J. tarmosił wtedy zaciskałam zeby ale dałam rade sama za szybko odpuszczałam.Jesli sie nie uda pędz do lekarza bo mozna sobie kłopotów narobic.
Miłego dnia i zdrówka wszystkim a ja juz pedze bo mi avon własnie przyjechał wiec sie biore do roboty:D. Poszalałam dzisiaj bo mam 4 kartony :DD

dzien dobry:-)
madziarena moze rozmasuj ta piers,moze zejdzie.ja mialam zapalenie piersi takze nie zycze nikomu.
widze na nk ze mala ci juz chodzi:-):-)sama czy jeszcze za raczke?powiedz mi jakie ty mleko dajesz i jakie kaszki bo ja mam i niewiem co ztym zrobic,przeciez nie wyrzuce.
przed poludniem idziemy do miasta,mam dzis wolne,a dawid od 2 dni na dworze nie byl:szok::szok:
dzis sanki sa w promocji w biedronce,tylko tak dal wiadomosci:-D:-D:-D
No masowałam ale nie schodzi, mama mówi, że zapalenie. Mała sama jeszcze nie chodzi, czasem się puści ale zrobi wtedy może 3 kroki i pada na tyłek, za to za rączkę to ostro nagina :) no i sama wstaje o wszystko i potrafi tak stać dość długo bez trzymania. Raczkuje jak zwariowana :)
Co do kaszek - dajemy wszystkie jakie są pod ręką - najczęściej te na wodę, mleko podaję teraz Gerber ale dla Amelki to nie ma różnicy bo ona i tak nie pije - Marcin jej dodaje troszkę do kaszki :)
A co mogę jej dawać jeść na śniadanko i wogóle - ona już niedlugo roczek ma, z czym jej robić kanapki, co dawać pić? Pewnie wiecie lepiej więc mam nadzieję, że poradzicie!
My kupiliśmy małej sanki na Allegro ze śpiworkiem. A tych w biedronce nie widziałam - po ile są ?

reklama
Do góry