reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

tylko ze ten puls mam jakis wysoki.... ehhh zrob dzien lenia... nie w moim domu bo jak ja nie zrobie to nik nie zrobi... ale co wam bede tu narzekac na mojego....

reklama
larvunia-witaj w klubie slabo mi dzis jak cholera i cisnienie jakies wysokie mam... i nie dobrze mi;/ przed chwila o malo w kuchni nie padlam jak sloiki gotowalam... teraz chwile musze posiedziec bo czuje sie jak jakies zombi...

megi- biedna Zuzka, zdrowka:*

a teraz cisnienie ma za niski 109 na 77
ale za to jaki puls mam ciagle;/ 96-94;/

albo cisnieniomerz mam zepsuty jakis bo teraz wyszlo 150-85;/ albo mi tak cisnienie skacze... ale puls dalej za wysoki...

taki puls w ciazy to normalka. ja mialam caly czas pwoyzej 100 od 104 zaczynajac. jesli cisneinie masz takie to idz do gina lepiej...
u mnie podejrzewai zatrucie ciazowe bo cisnienie podchodzilo gorne pod 160 a dolne 100!
no i puchlam i naciskajac na nogi zostawaly mi dolki. od razu w szpitalu bylam. lepiej sprawdzic to. oby tylko cisnieniomierz szwankowal!

megi zdrowia dla Zuzinki:*

ania daffi ma racje lepiej sprawdzic, isc do lekarza zeby ci cisnienie zmierzyl

ania to najwyzej Twoj przewroci sie o wlasnie spodnie i tyle, nie ugotowalas obiadu trudno bedzie jadl kanapki,
to sobie teraz pomysl jak mlody juz bedzie na swiecie to teraz odpoczywaj no wiesz sa rzeczy wazne i wazniejsze

Witam

Befatka- to fajnie że Kaya chce po polsku mówić bo to bywa różnie.
Katgen- nio to K. pewnie bedzie imprezować hehehe. A co ta Izulka z nudów pewnie bo pogoda taka że sama mam ochote ryczeć ;-)
Pr- lec lec sie ginowi pokazac
Megi- zdrówka dla Zuzki.
A LArvunia- odpoczywaj!!
Moje laski sie bawią i Nati mi rozkazuje zająć sie Zonia bo wg niej marudzi :-)
Spadam pranie powiesić i podłozyc do kominka bo jak nie pale nic mi nie schnie

reklama
caly dzien fatalnie marzenko :-(
z lozka dzis nie wychodzilam...
chwile strachu mialam tez...
mlody rozwalil , nie wiem jak szybe z kredensu... w drobny mak poszla.
Strasznie sie mlody przestraszyl, nie wiem jak on to zrobil... pewnie po slodycze siegal po kryjomu, ale jak to zrobil nie wiem. WAZNE ZE MU SIE NIC NIE STALO. W sekunde zjawilam sie w goscinnym... serce mi zamarlo... eehhh zycie :sorry2:

Do góry