reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
IMG_7258 moje chłopaki.jpgIMG_7263 Kacperek czyta gazete.jpgmoje chłopaki :-)

avena - może faktycznie to skok rozwojowy, jakoś o tym nie pomyślalam:sorry:teraz mały leży z mężem na kanapie i pełza do tyłu jak rak:-)Oskar nie mąż:-D
ewela - super torcik:-)konkubent:-Dpowinien być zachwycony:-)
koriander - cześć:-D
zdec - Natalka jak zwykle śliczna:-)
Magda_M - super chłopaki

zaraz wybieram sie na zakupy do reala, kaszka sie skończyła, pieluch też za dużo nie ma i chyba łyżwy Wiktorii na gwiazdke już kupie. Bo w tym roku to listu do sw Mikołaja nie będzie:-)

Czeeeść.
My po szczepieniu :-) Jestem zdumiona, bo myślałam, że Gosik będzie ważyć grubo ponad 8 kg, a tu "tylko" 7900 :-) Tym samym spadła z 97 centyla na 90 :-) Za to długa to jeeeest- 72 cm :szok:

Dziękujemy za życzenia miesięcznicowe:-) My Małgosi w prezencie oprócz kłucia zaserwujemy marchewkę, jak tylko ugotuję obiad dla reszty :-)

Zdec- super Natalka trzyma butlę!!!
Ewela- torcik na pewno się mężowi (przepraszam- konkubentowi ;-))spodoba
iiwka- cudny ten tort, zdolna bestia z Ciebie
MagdaM- ale masz przystojnych chłopaków

Idę robić obiada :-D

Magda_M - super fotki:)

Kajdusia - 8kg całkiem nieźle:) Ciekawe ile moja waży, do szczepienia jeszcze 2tyg:)

iwka tort przepiękny;) A moja bratowa fascynuje się zwykłymi pociągami prostymi, a taką księżniczkę zrobić to wielka sztuka;)

Przy okazji jedzenia dyni znaleźliśmy świetną zabawę dmuchanie na twarz:) Mała aż piszczy:)
A teraz idziemy tacie obiad gotować:p Siedzi mi na kolanach i zastanawia się jak tu złapać moje przedramie do buzi:)

reklama
Do góry