Czesc Dotus słonce super ze sie pojawiłas
Mamy tu jeszce jedna koleżanke - ale sama sie ujawni ;-) ni ebede zdradzała i psula niespodzinaki kochana;D
Anuszka trzymam kciuki za tesciora i mam nadzieje ze to to
No i dziewczyny wszystkie ktore czekaja teraz na ten momnet - mam nadzieje ze fasoliny sie postypia jak z worka
Amfali - tez zgłupiałam - ale radziłabym ci poczekac moze na ta @, powiedz mi jeszcze te wczorajsze plamienia były mocne czy poprostu plamienia??
Co do płatania figli naszych organizmów to ja tez tak mam , tylko ze moj jest dziwny bo kazdego miesiaca inaczej, w tamtym miesiacu (.)(.) mni e bolały zaraz po owu, a w tym zaczeły wczoraj

, spiaca to ja zawsze jestem, takze dobrze bo sie nie bede nakrecac bo wiem ze u mnie tak zawsze

, jak kiedys by mi sie trafiło ze zajde to dopiero sie dowiem jak mi sie @ z kilka dni sózni bo przed to nidy rydy hahahahahahhaahha
Amfali znam ten ból weekendów ja pracuje na recepcji w hotelu i tez jak mi wolne przypadnie tak mam , niekiedy po 12 dni bez przerwy sie pracuje a potem to człowiek jak dentka:-) no ale trudno i do tego sie trza przyzwyczajic