reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

Dzieki dziewczyny, to dopiero (albo aż) wstepny termin wiec jeszcze wszystko może sie zmienic , bede wniebowzieta jak już pojdzimy do księdza ustalic konkretna date ;-)
Aga mam całe 24 lata hihihihiih

Mała śpi , obiad prawie skonczony, czas troche ogarnąc chałupkę i na zakupy w ten piekny jesienny dzien (buuuuu)

reklama
hahaha piekny jesienny dzien :))))

A u nas w czw i pt zapowiadaja snieg i -4 w nocy, brrrr. musze konieczie ta opone zmienic, bo strach bedzie jezdzic

ilona toż to poważne deklaracje, ślub :) gratuluję!

No pogoda dziś nie nastraja :( Rano, przed wyjściem męża do pracy wyskoczyłam po zakupy i wróciłam zmarznięta. Teraz, jak Olaf wstanie to musimy podjechać do ubezpieczyciela, mam nadzieję, że nie zacznie padać w tym czasie bo nie wiem jak tu iść z torebką, parasolem i dzieckiem na rękach do samochodu?!?!?!
Już wolę 100 razy śnieg!

Cleo - są starsi i jeszcze żyją z @ ;-);-);-), niestety menopauzę może zacznę za 2-3 lata, na razie chyba nie.. moje koleżanki z pracy mają po 50 lat i jeszcze nie zaczęło im się...

)
wydaje mi sie,ze anadrii chodzilo o taki ogrod zimowy.jest to dosc powszechna dobudowka do domu, czesto ludzie uzywaja zamiast jadalni albo dodatkowego salonu, bo wladny widok za oknem
conservatory pic - Google Search

dzięki banana:-) fajna sprawa taki ogród :-)

Aga mam całe 24 lata hihihihiih

tak właśnie myślałam że tyle no ale jak piszesz że 8 lat razem to pomyślałam że pewnie starsza jesteś

hahaha piekny jesienny dzien :))))

A u nas w czw i pt zapowiadaja snieg i -4 w nocy, brrrr. musze konieczie ta opone zmienic, bo strach bedzie jezdzic

u nas jutro ma być śnieg zobaczymy zobaczymy....
wysłałam:D

czuję się jak stara obolała baba:-( @ się zbliża ...zresztą i tak jestem stara...tylko patrzec a menopauza przyjdzie...pogoda do dupy,nic mi się nie chce...nic:-( zadnej checi do zycia....

cleo to postaraj się jeszcze o siostrę dla Igorka przed tą menopauzą a potem sexu ile dusza zapragnie bez antykoncepcji :-):-)
a tak poważnie nie przesadzaj z ta starością ja mam 27 lat a czuję się na 20 :-) myślę że na kryzys jeszcze za wcześnie :p

Witam i ja w ten wstrętny jesienny dzień,
kikolek - zdaj relację z akcji czy się powiodła na każdym froncie.. ;-):-D i oczywiście nieustające życzenia zdrowia
Dziunka - jak ja kocham dostawać przesyłki, nigdy nie wiadomo czy dotrze..... :wściekła/y::zawstydzona/y: szkoda jej, ale będziesz miała np. na święta ;-)
Ilona - gratulacje podjęcia decyzji... niestety dzieci powodują , że związek kręci się wokół nich i trudno mieć dla siebie czas... znam ten ból, bo z moim prawie nie rozmawiamy na inne tematy tylko o dzieciakach.... :zawstydzona/y:
Jak ja bym się zawinęła w kołdrę i poszła spać, a tu trzeba pracować...:baffled: poza tym mam @ i wkurw... mnie wczoraj dlatego chwycił na maxa, aż się popłakałam.... z wściekłości..
powiodla się, powiodla dzięki. Babcie się spisaly. Najlepsza byla lekarka - jak druga babcia wychodziła już po bilansie to kaząla przekazac mi pozdrowienia i pogratulowac organizacji :D

reklama
mam nadzieję, że nie zacznie padać w tym czasie bo nie wiem jak tu iść z torebką, parasolem i dzieckiem na rękach do samochodu?!?!?!
Już wolę 100 razy śnieg!

Kochana ja co rano idę do auta z dwójką dzieci, z torbą i kilkoma siatami, do tego tornister Julki. A że już nie pamiętam kiedy u nas nie padało to sama rozumiesz...ale da się więc się nie martw. A Olafkowi spraw płaszcz przeciwdeszczowy ;)

cleo to postaraj się jeszcze o siostrę dla Igorka przed tą menopauzą a potem sexu ile dusza zapragnie bez antykoncepcji :-):-)

Lepiej uważać jeszcze trochę, znam kilka przypadków ciąży po menopauzie ;) szefowa jest już po a i tak chodzi ze spiralą z polecenia ginekologa-przyjaciela, a mojego klienta, więc nie wciskał jej spirali by zarobić ;)

Do góry