frotka 74
Fanka BB :)
Moja głizdeczka z kolei pic nie chce soczków ani herbatek.Czysta woda albo mleko to ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja podawalam, gotowalam na wodzie i dodawalam owoc, np bananek lub jabluszko.Mysle, ze jesli danonki bylyby jakies szkodliwe lub mialyby czegos ponad dopuszczalna norme to nie bylyby dla dzieci.
Dziewczyny czytalam, ze ktoras z Was podawala platki owsiane blyskawiczne. Jak je podawalyscie? Na mleku mm? Z jakimis owocami??
Dziewczyny czytalam, ze ktoras z Was podawala platki owsiane blyskawiczne. Jak je podawalyscie? Na mleku mm? Z jakimis owocami??
super przepis, jak zobaczymy czy maslo nas nie uczula, to na pewno wykorzystam.A to dla mam ktore lubia kucharzyc swoim maluchom
Herbatniki dla zabkujacych maluchow
1 szklanka maki
1 szklanka maki kukurydzianej
1 szklanka maki graham lub zytniej
3 lyzki margaryny
2 lyzki cukru
3/4 szklanki mleka lub wody
1/2 lyzeczka sody oczyszczonej
1/2 lyzeczka proszku do pieczenia
Rozgrzej piekarnik do tem 180 stopni. Wymieszaj wszystkie sypkie skladniki. Dodaj margaryne i zagniec, tak aby mieszanka przypominala bulke tarta.
Dadaj plyn i dobrze wymieszaj.
Rozwalkuj ciasto na placek o grubosci okolo 1cm i wykruj w nim ciasteczka.
Piecz przez 10-15 minut, az zrobia sie twarde i brazowe.
Gdyby ktoras byla zainteresowana to mam wiecej takich przepisow na ciasteczka. Kupialm dzis ksiazke kucharska dla kolezanki w prezencie i ja studiuje![]()