reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
hej babeczki:-)

Kasiu spoznione zyczonka imieninowe od nas i sloneczko dla Ciebie na poprawe humoru:-)

co do Twojego M to brak slow:-(

Dziunka zdrowka dla brata...i tez uwazam ze to lekka przesada czytac HP 7latkom

Martolinka podobno jutro ma ostro padac snieg przynajmniej u nas..dzis piekne sloneczko:-)

Jak Patryk ma kaszel i czerwone gardło to myślicie ,że możemy wyjść na spacer? Nie lubię mrozu brrrr.

Macie śpiworki do wózka?Ja nie mam i przez to się codzinnie zastanawiam czy mi młody nie zmarznie w wózku.;/

Jak Patryk ma kaszel i czerwone gardło to myślicie ,że możemy wyjść na spacer? Nie lubię mrozu brrrr.

Macie śpiworki do wózka?Ja nie mam i przez to się codzinnie zastanawiam czy mi młody nie zmarznie w wózku.;/

Ja mam...ale zimą jak grubym kocem przykryjesz i mu założysz kombinezon to nie będize źle.

to pewnie przez to że strasznie córę postarzasz raz piszesz o szkole raz o zerówce o noszeniu tornistra.... nie wiem czemu u was tornister trzeba nosić do przedszkola??

A zerówka to nie szkoła? :) Prowadzę ją do SZKOŁY z tornistrem :) W tornistrze jest piórnik, ręcznik, kanapki, picie, książka.
To nie przedszkole.

anadri - no to się udało Krystiankowi, my mamy 13 grudnia szczepienie :(
dziunka - zdrowia życzę braciszkowi, biedaczek, też się mu przyplątało :(
pathanka - super Ci śpi w dzień, mój za to urwis w dzień nie będzie spał, masakra. W nocy bardzo ładnie spi bo juz nawet czasami od 18:20 (wymeczony po całym dniu) i dzisiaj się np. obudził po 9 dopiero więc wysypia się w nocy to w dzień nie chce...Twoj może na odwrót?!!:)

ale dzisiaj było zimno, masakra! Szkoda, że sniegu tylko nie ma a tak straszyli, że już będzie (wczoraj wieczorem aż całe 5 minut lekko sypał)

Sama nie wiem ja bym po południu nie kładła ale on sam sie pokłada i zasypia bez mojej pomocy i mimo tego że śpi od 15 do 16/16.30 to przychodzi godzina 19 a on już chce na rączki trze oczy i się pokłada dostaje butle o 19.40 i w momencie zasypia.

DZIUNKA zdrówka dla braciszka no i żeby Asieńce katar sobie poszedł. Co do Potera hmmmm ja bym nie czytała, a też jestem polonistką. Opowieści z Narnii są w kanonie dla 4 klasy, ale w zerówce hmmm. Chyba zebranie to najlepsze wyjscie z tej sytuacji.

KASIULLA ŻYCZONKA IMIENINOWE WSZYSTKIEGO CO NAJ !!!! A Twój szanowny to sobie ostatnio grabi !!!!

Dziunka ale krecisz z Julka. To gdzie ona w koncu chodzi?? Do zerówki która jest w szkole tak?? Dobrze zrozumiałam??
Posprzatałam, obiad prawie gotowy, mała obiadek juz ma-chyba czas na sniadanie. No to lece coś zjesc bo padne. Ah zapomniałam wam napisac ze kolejna udana noc za nami, mała spała do prawie 10.00 szok.

a ja sie załamałam :(
zajrzałam policzyc zabki Pawla i w dolnej 4 cos czarnego :( wiec wzielam szczotke wyszorowałam zeby mu dalam pic zeby wsyztskko ladnie wypłukac i nic :( dalej eh .... myjemy zabki przy kąpieki :( pewnie to jest od jedzenia w nocy z butli :(((((((((((((((((((((((((((((((((

reklama

my bez spiworka ani rusz teraz...za zimno jest zeby jezdzic bez okrycia..

kasiula ale co to pruchnica juz???

Do góry