Kasiiula
mamusia Pawełka :)
my bez spiworka ani rusz teraz...za zimno jest zeby jezdzic bez okrycia..
kasiula ale co to pruchnica juz???
kurde nie wiem ;/ przed 15 mam wizyte u lekarza moze zajrzy i cos powie wiecej ;/ ;/ ;/ doł normalnie :|
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
my bez spiworka ani rusz teraz...za zimno jest zeby jezdzic bez okrycia..
kasiula ale co to pruchnica juz???
kurde nie wiem ;/ przed 15 mam wizyte u lekarza moze zajrzy i cos powie wiecej ;/ ;/ ;/ doł normalnie :|
kurde nie wiem ;/ no ale to pewnie od jedzenia nocnego przez rok jadł dopiero z tydzien temu daje pic w nocy :/to chyba nie mozliwe ze juz pruchnica...
. Mój Kuba ostatnio tak się przewrócił na zabawkę, że przygryzł sobie wargę. Strasznie się przestraszyłam... Do zęba przykleiła mu się skórak którą przygryzł i myślałam, że wybił sobie ząbka. Na szczęście zeszło mu wszysko i na drugi dzień było już ok :-), a po przygryzionej wardze ani śladu. Może daj mu coś do chrupania.
no masakra nic nie kumam
łobuz mały
i wystarczy. Gdzie tu miejsce na gruby spiworAle z Was wariatki!!! A gdzie ja kiedyś napisałam że chodzi do przedszkola?? hahahaha, czytać uważniej baby! Teraz wyszło jak mnie czytacieToście mnie rozbawiły
Miłosz oprocz mononukleozy ma cytomegalięno masakra nic nie kumam
edit:dzwoniła mama, młody ma cytomegalię, która jest bardzo podobna do mononukleozy u dzieci w tym wieku. Jutro wychodzą ze szpitala, mały nie może się przemęczać bo może pęknąć sledziona... jak to wytłumaczyć połtrarocznemu dziecku.