reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hefi - gratuluję udanego bigosiku...!!!!!
Gosiu - chętnie prześle Ci godzinki....Oby podziałały na Majeczkę....Proszę bardzo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. A Twoje smakołyki pierwsza klasa!!! Ja jestem beztalencie niestety!!!! Za to moj P. to mistrz w kuchni!!!!! Na szczęście bo byśmy łodni chodzili!!!!
kajdusia - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek....Szczęścia, miłości i wiele radości którą na pewno daje Ci Twoja rodzinka....!!!!

reklama
Jakbyś gdzieś spotkała jeszcze przy okazji to daj znać :) (najpierw szukałam tych silikonowych - kiedys podobno w lidlu były ale sie błyskawicznie rozeszły, a teraz to mi rybka aby były do muffinek :))
Swoją drogą to może jutro będę w Pepco :)

Jakbyś gdzieś spotkała jeszcze przy okazji to daj znać :) (najpierw szukałam tych silikonowych - kiedys podobno w lidlu były ale sie błyskawicznie rozeszły, a teraz to mi rybka aby były do muffinek :))
Swoją drogą to może jutro będę w Pepco :)

oki, a Pepco jest jeszcze na Lotniczej, Strzegomskiej, Krakowskiej

no właśnie tez chciałam silikonowa ale ciesze się ze w ogóle jakakolwiek dostałam, ale super z tej formy wychodziły nawet bez papieru

moje dziecko mnie tak miło zaskoczyło przy biadku ;-) dałam jej w krzesełku do zabawy miseczke i lyżeczke no i do jedzonka moja zupka a własciwie piree jarzynowe___ wsuwała aż jej sie uszy trzęsły !!! z otwarta buzią czekała na kolejna łyzkę,no i sama popija herbatką trzymając butle w obu raczkach- szok wiec po prostu te słoiczki jej nie smakują , w sumie to sie nie dziwie mój obiadek był słodziudki od marchewki a te słiki bez smaku są calkowicie......zawekowałam jeszcze dwie porcje i jutro dołoże mięsko do tego.

nie ma jak u mamy chyba ;-) my tez po obiadkuleniu****emy w trójke.

Witajcie,

Już wróciłam ze wsi, bo stary popędził grać w piłkę;-)

gosiagro - z tym spaniem to jakoś dziwnie jest, u mnie przetrzymanie małej też nie wiele daje i tak najczęściej budzi się ok. 6, a dzisiaj to już w ogóle hard core od 4 do 5:30 gadała!:-(, ale to chyba efekt zmiany miejsca i spania w łóżeczku turystycznym:-( Smacznie wyglądają te łódeczki, mniam:happy::happy:

hefi - super że z Julką już coraz lepiej:-) Jeżeli chodzi o elektroniczną nianię to rzadko ją włączam, na prawdę dziecko z drugiego pokoju słychać od razu;-)

lena - zagłosowane!

karo - a tak właściwie co to za praca?

nadika - biedny Natanek:-( Może rzeczywiście jak pisze liliti za dużo tych owoców dostaje

AniaCh3 - to mnie załamałaś :-(Tzn że na lateksie też będzie mi się odkształcał?:((((( Kurcze myślałam że tylko taki problem z tą warstwą kokosa, a jak przełożę to już będzie lepiej:-( Bo też właśnie nie dawno o tym pisałam:( Jak się wkurzę to napiszę do tego sprzedawcy, co ja o tym myślę!!

katarzynajanicki - świetny Filipek:-) Gratulacje dla niego za przewrót:-)

koriander - o kurcze :szok:Wszystko z małą ok? Już doczytałam, współczuję, rzeczywiście już nie długo też muszę zacząć przypinać:-(

No i moje dziecko cos nie chce spać:((((

tort1.jpgKAJDUSIA:

Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz znow jeden roczek więcej :)

STO LAT!!

Ostatnia edycja:
Kajdusia sto lat szczęścia z najukochańszą rodzinką:-)

Ostatnio kupiłam sobie gorącą czekoladę w torebkach. Właśnie skonsumowałam ostatnią i była pyszna :-) Ale jednak to nie to samo, co własnorobna z mleczkiem kokosowym i adwokatem...:rolleyes:

reklama
Do góry