reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Po wczorajszym horrorze komunikacyjnym dziś nie było najgorzej, wyszłam o 6:08 a w pracy byłam o 6:50. Dodam, że z początków Urususa na Ochotę nie jest aż tak daleko... te 7 km jest, ale ... bez przesadyzmu, dwie godziny wczoraj w autobusie koszmar...
Dobrze, że choć nocka dobra, bo bym chyba gryzła pasażerów, poza tym rodice dosłali mi kurtkę dziś właśnie ma grzest bojowy, a że kurtka duuża więc wyglądam w niej jakbym się z choinki urwała,,, ciekawe tylko czy będzie ciepła...
Kasiiula - zazdroszczę takich butów, chyba też sobie takie zafunduje...
Kikolek - moje larwencje to wczoraj nawet po śniegu nie chciały pochodzić, Hanka stwierdziła "bu" i pociągnęła do domu, ciekawe jak będzie następną zimą jak dostanie się / oby / do przedszkola...

Ostatnia edycja:
reklama
hahahah mam moje kochane sniegowce Manitu :) kosztowały sporo :D ale warte ceny choc nie wsyztskim sie spodobaja hahaha ;P a noga po nich sucha i ciepła mialam cienka skarpetke tylko i nie zmarzłam :)
znalazlam na necie :D co dziwne jakis czas temu nie bylo ich wcale :D

Zobacz załącznik 304956Zobacz załącznik 304957

A ile jak można wiedzieć? Tu na fotce super się prezentują,podobają mi się bardzo; widziałam na żywo i świeciły się na kilometr, trochę kiepsko to wyglądało...może też zależy od osoby która nosi ;)

A U NAS NIE MA ŚNIEGU!!!!! Tzn mroźno jak cholera (-5) i tak delikatnie pruszy, ale drogi czarne, chodniki praktycznie też.

Kasia widziałam co się dzieje tam u Was na TVN24. Nie zazdroszczę :p

JA też muszę sobie kupić buty i to w tym tygodniu,bo chodzę w botkach a w ogóle to w ccc chyba zobaczyłam pięknę buciki szare na obcasiku i wierce dziure w brzuchu B żeby kupił.

U nas śniego duuuużo.Szkodaże sanek nie mamy jeszcze a ja na dodatek do szkoły.

witam sie i ja:-)
unas dzis lepiej nie pada i wzieli sie za odsniezanie chodnikow i mojego podjazdu i moze jutro juz wyjade z garazu hehe:-)

Kasia fajne te butki masz jakiegos linka z nimi??

Dziunka i do Ciebie przyjdzie snieg zobaczysz hehe:-)

moja tez jezdzi przodem do mnie, tzn. w tej wiekszej, w ktorej mam mozliwosc ustawienia w ta lub wewta. w mniejszej 3kolowce jezdzi przodem do swiata. i zgadnij, ktora lubi bardziej? ta,w ktorej moze sie gapic na gadajaca mamusie :DDDD

Banana
a jaka masz mniejsza 3 kolowa spacerowke??

cześć dziewczyny:-):-):-):-)
u nas dziś pięknie ale zimno -5...

dziunka mocno 3mam za braciszka biedaczek:-:)-:)-:)-(
co do rota to słyszałam już dawno zresztą oni ci na pewno powiedzieli że szczepionka ma 70-80% skuteczności?? jak na szczepionkę to bardzo mało :-:)-(

dziewczyny kochane czy wasze dzieciaczki chodzą w kapciach?? takich befado?? czy może w jakiś innych?? jak Igor już chodzi 1,5 m-ca to może bym już kupiła mu jakies kapciochy bo w skarpetkach trochę zimno polećcie coś

moja tez jezdzi przodem do mnie, tzn. w tej wiekszej, w ktorej mam mozliwosc ustawienia w ta lub wewta. w mniejszej 3kolowce jezdzi przodem do swiata. i zgadnij, ktora lubi bardziej? ta,w ktorej moze sie gapic na gadajaca mamusie :DDDD

Aga moj chodzi w takich miekkich papuciach i czasami w trampkach ale czesciej w tym miekkich papuciach bo jak chodz bez to zaraz lapik zimne o takie ma dwie pary sa rewelka Paputki - Ubranka - W małym świecie jak jak wyrosnie z nich to kupie mu juzte bafedo.

hej
zimy ciąg dalszy...dziś musze się wynurzyć na zakupki jakieś:-/ a tak mi się nie chce...widzę mało świata przez okno aż się boję wyjść - 10 stopni i rękawiczki gdzieś wsiąkły boze....ciekawe czy odsniezone chodniki ,pada ciągle...no to się zbieram :D

ehhhh tak sobie wspominam...... dokladnie rok temu bylam 10dni po terminie i jechalam juz do szpitala na 12.... ale mialam cykora hehehe dzien pozniej juz mialam Tomiego przy sobie :D

reklama
Do góry