Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I ja się witam. Dziś nie pada śnieg ale mrozik jestDobrze bo nie lubie chlapy... Dziś mój mąż jedzie na przegląd z moim autkiem i niestety kasiore trza wydać... ehhh... ile bym za to zabawek kupiła
))
Nie, mamy dwa, a co... mąz wozi dupe to ja też)) A tak poza tym to z moich Maślic to tylko jeden autobus chodzi więc za dużo bym miała problemów z dojazdami...
kocham zimę , jak ja ją kocham
buty mam chyba 4 albo 5 latA ile jak można wiedzieć? Tu na fotce super się prezentują,podobają mi się bardzo; widziałam na żywo i świeciły się na kilometr, trochę kiepsko to wyglądało...może też zależy od osoby która nosi
A U NAS NIE MA ŚNIEGU!!!!! Tzn mroźno jak cholera (-5) i tak delikatnie pruszy, ale drogi czarne, chodniki praktycznie też.
Kasia widziałam co się dzieje tam u Was na TVN24. Nie zazdroszczę![]()
hahahahahhaMacie uzupełnione swoje książki typu pierwszy rok z życia dziecka?
Kasia pracująca kobietoNarzekaj sobie, narzekaj
Każda to robi
Banana Ja się wiecznie dziwiłam mamom, które prowadziły spacerówkę z dzieckiem "przodem do świata", dla mnie było nie do pomyslenia, jak można nie widziec dziecka, nie mowic do niego, nie patrzec na nie... ;P Teraz wiem ze dziecko prawdopodobnie woli tak siedzieć. Chociaż ja przeważnie sadzam małego tyłem do kierunku jazdy, tzn widzę jego buzię. Ale ja to wariatka...nie idę po prostu z wózkiem tylko spiewam, tanczę, podskakuję, opowiadam, pokazuję etc. ;D