reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

I ja się witam. Dziś nie pada śnieg ale mrozik jest :) Dobrze bo nie lubie chlapy... Dziś mój mąż jedzie na przegląd z moim autkiem i niestety kasiore trza wydać... ehhh... ile bym za to zabawek kupiła :)))

reklama
I ja się witam. Dziś nie pada śnieg ale mrozik jest :) Dobrze bo nie lubie chlapy... Dziś mój mąż jedzie na przegląd z moim autkiem i niestety kasiore trza wydać... ehhh... ile bym za to zabawek kupiła :)))

zabawkohiliczna hehehe:-)

z Twoim autkiem to Ty masz swoje a M swoje??myslalam ze macie jedno:p

Nie, mamy dwa, a co... mąz wozi dupe to ja też ;))) A tak poza tym to z moich Maślic to tylko jeden autobus chodzi więc za dużo bym miała problemów z dojazdami...

Przejrzałam sobie bb (służy mi za kalendarzyk :D ) i miałam okres: 7.10, 1.11, a teraz dziś jest 4 dzień , czyli dostałam 27.11. Czyli chyba dobrze. A myślałam że grubo za szybko... przez te urodziny Asi się wszystko pogmatwało - jakieś dwa tygodnie z życiorysu wyjęte :D

Macie uzupełnione swoje książki typu pierwszy rok z życia dziecka?

Nie, mamy dwa, a co... mąz wozi dupe to ja też ;))) A tak poza tym to z moich Maślic to tylko jeden autobus chodzi więc za dużo bym miała problemów z dojazdami...

a jaki Ty masz..nie chwalilas sie hehe

Dziunka ja nie mam takiej ksiazeczki w ogole..chcialam kupic ale sie tak zbieralam ze juz rok minal i niektorych rzeczy nie jestem sobie wstanie odtworzyc co kiedy sie wydarzylo:-(

Ostatnia edycja:
Witajcie!!!
my już po zimowym spacerze!!!:-D kocham zimę , jak ja ją kocham:tak:
obiadek w piecu , pranie gotowe. Wieczorem jade do wojewodzkiej biblioteki w koncu w ksiazkach posiedziec.
Dziunka trzymam kciuki za brata!!!! moooocno

A ile jak można wiedzieć? Tu na fotce super się prezentują,podobają mi się bardzo; widziałam na żywo i świeciły się na kilometr, trochę kiepsko to wyglądało...może też zależy od osoby która nosi ;)

A U NAS NIE MA ŚNIEGU!!!!! Tzn mroźno jak cholera (-5) i tak delikatnie pruszy, ale drogi czarne, chodniki praktycznie też.

Kasia widziałam co się dzieje tam u Was na TVN24. Nie zazdroszczę :p
buty mam chyba 4 albo 5 lat :) i wtedy chyba kosztowały na sklepie 499 zł albo 599zł a to ze moj maz sprzedawał to mial duzaaa znizke :D a one tak błyszcza sie bo pewnie ta mazia do butów wypastowane :D ja swoich nie pastuje i nie swieca :D a co sie dzieje na ulicy MASAKRA SZKODA gadac najgorze to ze ani wczoraj ani dzis nie widzialam odsniezarek !!! zadnej !!!!! miasto dupe wypieło :|

Macie uzupełnione swoje książki typu pierwszy rok z życia dziecka?
hahahahahha
ja pamietam jak chcialam kupic koniecznie <mamy taka sama> i maz po co i tak nie ebdziesz pisac to robilam mu wojne :d i co ???? do połowy uzupełnione ostyatnio chyba 7m :D

Gosia znalazłam tylko stara aukcje i to licytacja kozaki śniegowce MANITU z POLAR-TEX r 37 od 1 zł (1286394653) - Aukcje internetowe Allegro

a my dzis bylismy w poradni Audiologicznej narazie bez zmian wsyztsko ;] eh ... najgorzej ze jechalam tam 1.5h gdzie bym w 20 min dojechala a siedzialam w srodku z 40 min ....

aa no i kupiłam se na imieniny golfik fioletowy długi :D bedzie robil za sukienke :D haha

reklama
Kasia pracująca kobieto :) Narzekaj sobie, narzekaj :) Każda to robi :)

Banana Ja się wiecznie dziwiłam mamom, które prowadziły spacerówkę z dzieckiem "przodem do świata", dla mnie było nie do pomyslenia, jak można nie widziec dziecka, nie mowic do niego, nie patrzec na nie... ;P Teraz wiem ze dziecko prawdopodobnie woli tak siedzieć. Chociaż ja przeważnie sadzam małego tyłem do kierunku jazdy, tzn widzę jego buzię. Ale ja to wariatka...nie idę po prostu z wózkiem tylko spiewam, tanczę, podskakuję, opowiadam, pokazuję etc. ;D

Ula mój Marcel nienawidzi jezdzic buzią do świata!!!!! Masakra......od razu ryk ze mama zniknęła. A ja sie z tego ciesze bo nie wyobrazam sobie tego zebym nie widziala dziecka i do niego nie mówiła, opowiadała i w ogóle nie wydurniała sie ;p

co do kapci to mój chodzi w paputkach z daichmana z serii bobbi shoes takie do kostki na rzep z gumowa podeszwa tak bardzo mięciutką ze wyżyna sie jak szmata :D na poczatek super!!! jak z nich wyrosnie to kupie mu pewnie z zetpola cus takiego KAPCIE PANTOFLE MIKOŁAJ ZETPOL ROZM. 20 (18 - 27) (1345325916) - Aukcje internetowe Allegro lub Kapcie DOROTA firmy Zetpol rozmiar 22 z wkładką (1324600391) - Aukcje internetowe Allegro, KRZYŚ SUPER PAPUTKI ZETPOL ROZ.21 z wkładką (1333912051) - Aukcje internetowe Allegro tylko one beda juz miały podeszwe twardsza i bardziej sliska. U nas sniezek przykrył wszystko na biało a ja sie kapnęłam ze nie mam kozaków hahahaha.......cóz musze sie wybrac na zakupy bo mam tylko botki......

Ostatnia edycja:
Do góry