dziunka24
Mama J&J
Dziunka trzymam kciuki za brata i mamę. Zdrowka życzę
Ps. Jak bratowa A i dzieciatko sie maja??
A chyba dobrze, nie odzywają się. Ona karmi już w większości butlą (tak doradziła jej położna laktacyjna ponoć) bo mała jej sutek prawie odgryzła
Do tego przeszła już zapalenie piersi.Dziunka jeju napisz Nam ( jak już bedziesz mogła) co się dzieje .Trzymam kciuki mocno mocno :*
Jaką masz piękną sygnaturkę!
Dziunka teraz mnie olśniło. Słuchaj może ja zobacze czy u nas w miescie nie ma takich spodni co?? Napisz mi dokładnie jakie one miały by byc, rozmiar, kolor, materiał itd. Jutro pewnie sie wybiore(o ile pogoda pozwoli) to bym zobaczyła.
U nas tylko całe kombinezony, wieśniackie takie ;-) no chyba że za mega super cenę. A ona ma dwie kurtki więc po co mi cały kombinezon? Ma zieloną i bordową więc jakis taki kolor pod to , ale nie musi. Chodzi mi o takie spodnie od kombinezonu, typowo na śnieg, ciepłe, wiesz o co chodzi na pewno
Dziunka co sie znowu dzieje z bratem>??3mam kciuki aby bylo dobrze!!
Ula ja tez dzis siedze w domu hehe ciagle wieje i pada:-)
No teraz z moim najmłodszym bratem kiepsko :/
A więc mama była w szpitalu znowu , bo młody dalej gorączkuje, teraz doszła ostra, śluzowata biegunka,wysypka, ogólnie nie to dziecko, nie je od niedzieli, nie pije :-(na sam widok choćby termometra reaguje histerią. No masakra :-( leki wyrzyguje. A w szpitalu kazali przyjechać jak się odwodni
idioci. Mama już była na kilku forach na temat cytomegalii i wyczytała że lekarze to olewają ciepłym moczem, a to jest paskudztwo ohydne, ten wirus
i mogą być poważne powikłania.Młody pewnie ma tą biegunkę od roty - lekarze w szpitalu powiedzieli że szczepienia na rotę to naciąganie rodzic.ów na kasę, ze jest jej tyle odmian, że żadne szczepienie nie uratuje ani nie złagodzi
świetnie co, nie wiem po jaką cholerę szczepiłam.
ręka w sumie nic lepiej , ale już mnie boli. Podobno takie kocie ugryzienie długo sie leczy. Co do wścieklizny to ten kot raczej nie wyglądał na wściekłego. widać takie maja procedury w tym sanepidzie , ze czekaja. Było mineło