reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Ja też ściskam!!!!
C
Cleo1981
Gość
Dziunka jeju napisz Nam ( jak już bedziesz mogła) co się dzieje .Trzymam kciuki mocno mocno :*
Dziunka teraz mnie olśniło. Słuchaj może ja zobacze czy u nas w miescie nie ma takich spodni co?? Napisz mi dokładnie jakie one miały by byc, rozmiar, kolor, materiał itd. Jutro pewnie sie wybiore(o ile pogoda pozwoli) to bym zobaczyła.
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Ale u mnie pogoda, brrrr...wieje tak ze ciągle śnieg w powietrzu fruwa, brrr...
Mnie dziś nic i nikt nie wygoni z domu a na spacer z Olinkiem to w życiu nie wyjdę ;/
Musialam podkręcić piec i dołożyć węgla a nie drewna bo ciągle wywiewa i chłodno w domu się zrobiło.
Olinka tez przebrałam w body z długim i sweterek bo miał chłodniutkie rączki, ja sama w szlafroku ciepłym chodzę cały dzień.
Obiadu nie gotuję bo Oli i tak nic nie zje ;/ a mąż zje teściowej
Mały już miał drzemkę 12.30-14 wiec do wieczora już nie zaśnie
a ja na obrotach do konca dnia, a tak mi się nic nie chce.
Idą nam kolejne ząbki. Już teraz wiem ze uszko małego bolało od ząbków bo w ostatnim czasie wyszło nam cztery zęby górne 2 i 4) a po prawej na dole znowu dwójka się czai i podejrzewam ze prawa czwórka bo obrzmiałe dziąsło jest, inne niż po lewej stronie.
Matko...biedaczek 6 zębów mu szło/idzie i to cztery z prawej strony, a ja nie wiedziałam co mu jest
Nie mogę się doczekać aż moje dziecko powie co mu jest i kiedy chce jesć
wtedy będzie nam o wiele prościej 
Mnie dziś nic i nikt nie wygoni z domu a na spacer z Olinkiem to w życiu nie wyjdę ;/
Musialam podkręcić piec i dołożyć węgla a nie drewna bo ciągle wywiewa i chłodno w domu się zrobiło.
Olinka tez przebrałam w body z długim i sweterek bo miał chłodniutkie rączki, ja sama w szlafroku ciepłym chodzę cały dzień.
Obiadu nie gotuję bo Oli i tak nic nie zje ;/ a mąż zje teściowej
Idą nam kolejne ząbki. Już teraz wiem ze uszko małego bolało od ząbków bo w ostatnim czasie wyszło nam cztery zęby górne 2 i 4) a po prawej na dole znowu dwójka się czai i podejrzewam ze prawa czwórka bo obrzmiałe dziąsło jest, inne niż po lewej stronie.
Matko...biedaczek 6 zębów mu szło/idzie i to cztery z prawej strony, a ja nie wiedziałam co mu jest
Nie mogę się doczekać aż moje dziecko powie co mu jest i kiedy chce jesć
C
Cleo1981
Gość
ja też nie wychodzę z Igim.Jak D wróci to wyjdę sama na zakupy odmulić mózgownicę 

no chyba że bede musiała ryć nosem w śniegu to zostanę 
mam wrażenie że napada mi do 8 piętra dziś 

u mnie gorąco,kaloryfer miedzy 1-2 i się gotuję że zakrecam co chwila.na 5 to chyba bym mogła zupe ugotować takie gorące
u mnie gorąco,kaloryfer miedzy 1-2 i się gotuję że zakrecam co chwila.na 5 to chyba bym mogła zupe ugotować takie gorące
reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Moje dziecko własnie jest całe do przebrania, on kocha owoce ale tylko do zabawy, jak tylko zobaczy pomaranczę, jabłko, cytrynę, cebulę to jest wyciągnięty paluszek i "dyd, did". Dzis bawił sie całymi bananami, jakoś je rozdziewiczył i pojadł sobie srodek, jak to zobaczyłam myslalam ze padnę, po same skarpetki jest w bananie, no ale do brzuszka też się cos dostało wiec jestem szczęśliwa mimo, ze przebierany będzie już drugi raz od stóp do głow ;P
Martolinka ale miałaś przygodę z kotem...
Dziunka zdrówka dla Miłka!!!
Martolinka ale miałaś przygodę z kotem...
Dziunka zdrówka dla Miłka!!!