reklama
Mam pytanko mój mały ma atopową skórę posmarowałam mu dziś buźkę oliatum sof i miał cała twarz zaczerwienioną i ciepła myślicie że może być uczulony na ten krem? czy to taka reakcja.Wcześniej też go stosowałam i skóra robiła się lekko zaczerwieniona ale dziś twarz małego była czerwona i ciepła.
a to ten krem
a to ten krem

Mam pytanko mój mały ma atopową skórę posmarowałam mu dziś buźkę oliatum sof i miał cała twarz zaczerwienioną i ciepła myślicie że może być uczulony na ten krem? czy to taka reakcja.Wcześniej też go stosowałam i skóra robiła się lekko zaczerwieniona ale dziś twarz małego była czerwona i ciepła.
a to ten kremZobacz załącznik 305188
Oilatum jest właśnie dla osób z problemami skórnymi ale to co opisujesz wygląda na uczulenie. Odstawiłabym krem i ewentualnie jak już będzie dobrze spróbowałabym posmarować część buźki.
A nie jadł niczego nowego? Nie używałaś innego nowego kosmetyku?
czechow dzięki za odpowiedź ,nie nie jadł niczego nowego i to nie sprawka żadnych nowych kosmetyków.
Właśnie dla mnie też dziwne jest że ten krem może uczulać przecież jest specjalnie dla skówry atopowej no ale jak widać,juz dawno mi coś nie pasowało po jego zastosowaniu ale po dzisiejszym idzie w odstawkę.
Właśnie dla mnie też dziwne jest że ten krem może uczulać przecież jest specjalnie dla skówry atopowej no ale jak widać,juz dawno mi coś nie pasowało po jego zastosowaniu ale po dzisiejszym idzie w odstawkę.
czechow dzięki za odpowiedź ,nie nie jadł niczego nowego i to nie sprawka żadnych nowych kosmetyków.
A sprawdziłaś datę ważności? Może był jakoś źle przechowywany.
na to nie wpadłam ale zaraz sprawdzę...nie,data ważności jest do 2012 i nie piszą gdzie przechowywać tylko w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Dodatkowo jest napisane że mozna stosować wedle zapotrzebowania i moga stosować dzieci uczulone na lanolinę tak że głupia już jestem.Tak czy siak nie będę go już używać.
Dodatkowo jest napisane że mozna stosować wedle zapotrzebowania i moga stosować dzieci uczulone na lanolinę tak że głupia już jestem.Tak czy siak nie będę go już używać.
Kamiśka :)
Fanka BB :)
U nas wczoraj było -15 i byliśmy co prawda krótko bo momentalnie jej się czerwona buzia zrobiła. Ale w większymróz bym się bała.
reklama
topoleczka
Fanka BB :)
Do ilu stopni na minusie można wychodzić z robaczkami na spacer?
Z tego, co czytałam to chyba do -10. No i jeśli wtedy nie ma wiatru, bo jak wieje, to odczuwalna temperatura jest jeszcze niższa.
Podziel się: