reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ja też sobie takie obietnice robi i wielkie g..no z nich jest...teraz mam zamiar zacząć w niedziele dietę Dukana bo muszę się pozbyć 12 kg po ciąży, bo patrzeć na siebie nie mogę :(

Mój mąż utknął na lotnisku w Hiszpanii, leci prze Monachium i z Barcelony do Monachium, ciągle przekładają lot a z Monachium do warszawy wszystkie loty odwołane więc już wiem że dziś nie wróci
A na czym ta dieta polega? Bo ja jestem beznadziejna jesli chodzi o diety, ale schudnac by sie przydalo bo tez juz patrzec na siebie nie moge no i moze za A6W sie zabrac

Oby maz szybko dolecial

reklama
U nas też czerwone policzki, ale nie tylko czerwone... lekko chropowate... może to od skazy, a może od mrozu??? inne uczulenie to raczej nie jest bo nic nowego w tym czasie nie podawałam

Koriander - kochana, wszystkiego najlepszego dla naszej 6-cio miesięcznej Lilianki! Przepraszam że spóźnione ale szczere ;)

Koriander wszytskiego na i slodkie calusy dla Lili

Lena Witam, chciałbym ostrzec was teraz rower został sprzedany, ktoś wziął go od razu w dobrej cenie. Żal mi ciebie vousça unika długą drogę, aby przyjść i istnieje wiele śnieg. naprawdę przykro. Jeszcze raz dziękuję Mi wyszlo to samo co gosiargo ale chyba chodzi o to ze rower zostal sprzedany ale ze wzgleduu na pogode bedzie dlugo szedl. A odra swinka rozczyczka po to 12 miesiacu

Emalia piekna sesja a u nas nawet sie n ie da wyjsc na dwor bo zimno i wieje ledwie wrocilam z Olafem z przedszkola

Anik ale macie chorowity okres zdrowka !!

Anecznik u nas po siadaniu niesamowity usmiech widac swiat z tej perspektywy jest ladniejszy szczegolnie w Olafa pokoju

Regi zyczenia "urodzinowe" dla malej

Anecznik semkta szybko i slutecznie dziala

Ania. myslalam ze jablko i marchewka to najbezpieczniejsze jedzonko u nas tez jest podejrzane jablko ale skoaniam sie ze to tylko zbieg okolicznosci

U nas takie wietrzycho zawieje i zamiecie ze mam wrazenie ze za oknem ktos poscil film "pojutrze" nie wychodzilam dzis z malym dla odmianty od dzisiejszych -10 jutro nam planuja -1

To ostatnio popularna dieta...tzn jest to dieta proteinowa tu jest opisane tak mniej więcej co i jak ale ja zamówiłam książki żeby mieć pewne źródło Dieta proteinowa (Dukana) - kompendium wiedzy moja znajoma na tej diecie schudła już 22kg a stosuje ją od ponad pół roku
potwierdzam-moj brat w pol roku zrzucil 16kg i nie przytyl od tego czasu.mama jest na jakims foum z przepisami dukana,wszyskto tam jest -czekolada,serniki zazwyczaj z otrebami czy czyms;p ale jest:D

gosiagro Filipek ma 19 miesiecy :p wysiedlismy z samochodu i on juz polecial a ja toboły emilke i zakupy :p no i okrezna drogą do bramy musielismy isc bo Filip za kotem leciał.... zakopał sie chlopak w sniegu i bęc :D prosto w ... ;/ no i sie biedak pozbierac nie mógł przez ten kombinezon :p wiec mialam Filipa Emilkę torbę i zakupy i biegiem na 2 piętro :D

mama mi dzisiaj mówiła zeby uważac na snieg ;/ tzn w sniegu który dopiero napadał jest masa chorob i bakterii groźnych dla dzici,
miłego wieczoru zeycze a ja uciakam oglądać modelki :D

Natuska jak mnie draznia ci ludzie co chodza i nie sprztaja po sobie !!! przygode mialas nie da sie ukryc w takiej sytuacji nawet nie wiadomo za co najpierw sie wziasc

Dziewczyny jak Wy znajdujecie czas na siedzenie przy kompach.
Mój Jasiek (MIlka26 dziękujemy za życzenia dla małego :)) jest tak absorbujący w dzień i w nocy, że rzadko kiedy mam czas coś porobić dla siebie. Może źle się zorganizowałam.
Czy któraś z Was też ma tak krótko śpiące maleństwo? U nas drzemki w dzień po 20 góra 40 minut a w nocy pobudka i do cyca co 2 godziny.

Co do wagi to ja się boję stanąć i sprawdzić. W sumie to nie jest może aż tak źle, ale brzuch mi straszny został :( a diety też nie dla mnie. Podziwiam samozaparcie i trzymam kciuki za wszystkie które są na diecie

reklama
regi no ja tam mam :p w ciagu dnia Emilka przesypia moze ze 2 godziny ale rozłożone na 3 drzemki wiec nie za długo ;/ no i do tego jest jeszcze Filip :p
ja zaczynałam od 56 kg z F przytyłam 30 kilo potem schudłam do 63 i przytyłam 9 kilo z Emilką a teraz mam 58-57 kilo ale dawno sie nie wazyłam :D zyczye powiedzenia i duzo silnej woli :D

Do góry