agrafka80
Fanka BB :)
mam podobne odczucia.......niby ta krupa ładna.....ale z akcentem przesadza a ta rubik.........phi miotła jakas patykowata.........dziub wychudzony.....nieładna moim zdaniem i do tego te jej seplenienie........grrr . jest tysiące ładniejszych dziewczyn od niej - nawet w moim otoczeniu. Ja nie wiem jakimi kategoriami oni je oceniaja ze dla nich ona jest piekna.......aaaa i w jakims kalendarzu wystepuje - nago - pokazywali w ddtvn ------ z profilu jest cieńsza od patyka w mojej miotle.
A ja wam powiem że akurat Ania Rubik na mnie bardzo miłe wrażenie robi - oglądałam ją w tym Między kuchnią a salonem. Sepleni troszkę i nie jest jakąś mega pięknością, ale która modelka jest teraz taka piękna ? Chyba bardziej chodzi tam o to, żeby pięknie wychodzić na zdjęciach, mieć coś w sobie.
Ja generalnie zawsze miałam modelki za głupiutkie, ale jakoś jak pooglądałam sobie ten Top Model to zaczęłam inaczej myśleć, ze to jest bardzo cieżki i przykry zawód. Pomyślcie sobie, że ktoś mówi wam często że macie coś nie tak z twarzą, jesteście za grube, za chude itd.. Chyba trudno patrzeć na swoje ciało jak na narzędzie pracy i nie brać takich uwag do siebie. Owszem - w tym świecie na pewno jest też mnóstwo imprez itd, ale imponuje mi w takiej Ani Rubik to, że zrealizowała swoje marzenie i zaszła w tym zawodzie tak daleko.