reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Dziewczyny a jak z Sylwestrem???:-)

Gdzie się wybieracie?

My niestety z B w domu razem z Patryczkiem.

Marzyło mi się wyjście gdzieś na salę tzn dokładniej do takiego Zajazdu (gdzie byliśmy na weselu) ale 380zł ;/ NO i musimy odpuścić(może przez ten rok B nauczy się ładnie dygać do tańca:-D),bo mamy wydatki ale za rok mam nadzieję,że tak :)

Zresztą nawet nie mamy z kim małego zostawić.

reklama

Gdzie się wybieracie?

Marzyło mi się wyjście gdzieś na salę tzn dokładniej do takiego Zajazdu (gdzie byliśmy na weselu) ale 380zł ;/ NO i musimy odpuścić(może przez ten rok B nauczy się ładnie dygać do tańca:-D),bo mamy wydatki ale za rok mam nadzieję,że tak :)

Ja mam Sylwestra w domku z Tomim :) Mąż ma nocke :/ ale on ma taka prace - w zeszlym roku mial wolne, to teraz praca, za rok zmiana. Uroki jego pracy :)

Gdzie się wybieracie?

my na bal musimy sobie odbić :-) zeszły rok ;-)
dzieciaki do moich rodziców (Igi pierwszy raz) mam nadzieje że będzie ok...

U mnie -16, jak byłam na miescie autem to sie zastanawialam co Ci Angole robiliby przy takim "mrozie" hehehe jak oni przy -5 wymiękają hehehe
Witam sie i ja i lecę na drzemkę z małym :)

ula, tu nie chodzi o mroz, tylko o ilosc sniegu. mieszkam tu 6 lat,a snieg pojawil sie dopiero w zeszlym roku i anglia jest nieprzygotowana, nie ma odsniezarek, piasku ani soli w wystarczajacej ilosci. u nas bylo 70 cm, jutro sprobuje wyjechac na miasto :)

Czesc dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie... )

myslalam o tobie i nawet zastanawialam sie, czy nie napisac na priva :) przykro mi z powodu taty, oby wszystko sie ulozylo

My po pieczeniu pierników. Ale są, tyle że zmięknąć muszą. Jutro zdobić będziemy, bo dziś nie mam sił. Za tydzień zrobię kolejną porcję żeby rodzinkę obdarować;-) tej mi szkoda:-D:-D:-Da poza tym może kolejna lepiej wyjdzie ;-)
daj przepis!

my po imprezce, zostalismy na noc, mala poszla spac pozno (zaliczyla druga drzemke o 18) ale za to spala chyba lepiej jak w domu. i nawet u kolezanki krupnik zjdala, za to znowu po nim kupa wsiakajaca w pieluche. cos jej te zupy nie podchodza ;/

AGA zazdroszę.Oby mały nie dał w kość dziadkom :p

Nasz to jest juz przyzwyczajony jak mamy iść gdzieś ale tylko do mojej mamy i to na dodatek oni są u nas i razem sobie śpią :)

Ahhh biała sala w tym roku, nie mogę się doczekać hehe :D
'
Idę spać.Dobranoc.

(Mój mały tak jak robił sobie drzemki 2x30min dziś zrobił jedna ale za to 2h!!!)

widzialam dzis u kolezanki powtorke finalu top model. wczesniej czytalam wasze komentarze i sie zastanawialam, czego wy nie lubicie tej krupy :) doslownie po kilku jej zdaniach i 5min mialam ochote przywalic jej czyms ciezkim w glowe. czy ona mieszkala dlugo za granica,ze miesza polski z angielskim i usiluje mowic po polsku z ang akcentem???

te modelki tez mialy problemy z poprawna polszczyzna, yyyyy, eeeee itp nawet ta anja rubik albo troche sepleni/dziwnie mowi, albo ja sie czepiam :) dobrze,ze nie mam polskiej tv w domu, po co sie denerwowac :)))

widzialam dzis u kolezanki powtorke finalu top model. wczesniej czytalam wasze komentarze i sie zastanawialam, czego wy nie lubicie tej krupy :) doslownie po kilku jej zdaniach i 5min mialam ochote przywalic jej czyms ciezkim w glowe. czy ona mieszkala dlugo za granica,ze miesza polski z angielskim i usiluje mowic po polsku z ang akcentem???

te modelki tez mialy problemy z poprawna polszczyzna, yyyyy, eeeee itp nawet ta anja rubik albo troche sepleni/dziwnie mowi, albo ja sie czepiam :) dobrze,ze nie mam polskiej tv w domu, po co sie denerwowac :)))

mam podobne odczucia.......niby ta krupa ładna.....ale z akcentem przesadza a ta rubik.........phi miotła jakas patykowata.........dziub wychudzony.....nieładna moim zdaniem i do tego te jej seplenienie........grrr . jest tysiące ładniejszych dziewczyn od niej - nawet w moim otoczeniu. Ja nie wiem jakimi kategoriami oni je oceniaja ze dla nich ona jest piekna.......aaaa i w jakims kalendarzu wystepuje - nago - pokazywali w ddtvn ------ z profilu jest cieńsza od patyka w mojej miotle.

z tego co czytałam to Krupa w zasadzie całe życie mieszka w U.S.A. więc ma prawo mówić tak jak mówi... generalnie uważam że jest piękną kobietą w porównaniu do reszty naszych modelek

mam podobne odczucia.......niby ta krupa ładna.....ale z akcentem przesadza a ta rubik.........phi miotła jakas patykowata.........dziub wychudzony.....nieładna moim zdaniem i do tego te jej seplenienie........grrr . jest tysiące ładniejszych dziewczyn od niej - nawet w moim otoczeniu. Ja nie wiem jakimi kategoriami oni je oceniaja ze dla nich ona jest piekna.......aaaa i w jakims kalendarzu wystepuje - nago - pokazywali w ddtvn ------ z profilu jest cieńsza od patyka w mojej miotle.

co do Ani Rubik to się zgodzę że "na żywo" okropna natomiast w kalendarzu według mnie wygląda pięknie... i faktycznie ma wadę wymowy sepleni strasznie...

hahaha, no to aga wyjasnilas mi wszystko. w takim razie nie czepiam sie akcentu a piekna jest. rubik ladnie wychodzi na sesjach, na zywo juz niestety gorzej

reklama

Gdzie się wybieracie?

my w domu, jak z eszta od wielu lat. W tym roku mamy nawet plan - białe winko i sushi. Pewnie wstyd się przyznać, ale nie mieliśmy okazji spróbować (w końcu z prowincji jestem hehe) i chyba czas najwyższy. A na powaznie to tak, ze kiedyś faktycznie tu nie było, teraz jest ze 3 knajpy wokól naszego domu ale teraz to nam normalnie wstyd iść, bo taka ignorancja nie? :D mam nadzieje, ze któraś będzie w sylwestra pracowała :D

Do góry