reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

mam podobne odczucia.......niby ta krupa ładna.....ale z akcentem przesadza a ta rubik.........phi miotła jakas patykowata.........dziub wychudzony.....nieładna moim zdaniem i do tego te jej seplenienie........grrr . jest tysiące ładniejszych dziewczyn od niej - nawet w moim otoczeniu. Ja nie wiem jakimi kategoriami oni je oceniaja ze dla nich ona jest piekna.......aaaa i w jakims kalendarzu wystepuje - nago - pokazywali w ddtvn ------ z profilu jest cieńsza od patyka w mojej miotle.

A ja wam powiem że akurat Ania Rubik na mnie bardzo miłe wrażenie robi - oglądałam ją w tym Między kuchnią a salonem. Sepleni troszkę i nie jest jakąś mega pięknością, ale która modelka jest teraz taka piękna ? Chyba bardziej chodzi tam o to, żeby pięknie wychodzić na zdjęciach, mieć coś w sobie.
Ja generalnie zawsze miałam modelki za głupiutkie, ale jakoś jak pooglądałam sobie ten Top Model to zaczęłam inaczej myśleć, ze to jest bardzo cieżki i przykry zawód. Pomyślcie sobie, że ktoś mówi wam często że macie coś nie tak z twarzą, jesteście za grube, za chude itd.. Chyba trudno patrzeć na swoje ciało jak na narzędzie pracy i nie brać takich uwag do siebie. Owszem - w tym świecie na pewno jest też mnóstwo imprez itd, ale imponuje mi w takiej Ani Rubik to, że zrealizowała swoje marzenie i zaszła w tym zawodzie tak daleko.

reklama
co racja to racja. nie gardze nimi..nią? tylko stwierdzam ze za piekna to nie jest w porównaniu np do krupy........zreszta te nasz top model tez jakies nie specjalne. A co do kalendarza to faktycznie foty robia wrażenie....a o tej cienkiej miotle - to w kontekście tego ze zszokowało mnie jej bardzo szczupłe ciało......taki paluszek normalnie :D nic do lasek nie mam.......sepleni to sepleni....jej sprawa. ktoś ją zauważył, kariere robi, chłopa fajnego ma......a na zdrowie :D:D:D tylko za chuda moim zdaniem.

Dziewczyny a jak z Sylwestrem???:-)

Gdzie się wybieracie?
.

My w domu.
U nas każdy sylwester inny. Raz u nas, raz w domu, raz u przyjaciół ale my i dzieci.
Jedno jest zawsze. Od 23 do 3 w nocy mojego A nie ma. Jest w parku, pilnuje terenu wokół placu gdzie puszczają fajerwerki, potem zwija barierki itd. Trudno, 420 zł piechotą nie chodzi;-)
W tym roku to samo, a ja będę sama z dziećmi.

Jest na smaczkach i na świętach:tak:

widzialam dzis u kolezanki powtorke finalu top model. wczesniej czytalam wasze komentarze i sie zastanawialam, czego wy nie lubicie tej krupy :) doslownie po kilku jej zdaniach i 5min mialam ochote przywalic jej czyms ciezkim w glowe. czy ona mieszkala dlugo za granica,ze miesza polski z angielskim i usiluje mowic po polsku z ang akcentem???

te modelki tez mialy problemy z poprawna polszczyzna, yyyyy, eeeee itp nawet ta anja rubik albo troche sepleni/dziwnie mowi, albo ja sie czepiam :) dobrze,ze nie mam polskiej tv w domu, po co sie denerwowac :)))

Z tego co wiem to Krupa jest Polką ale od zawsze mieszkającą w Stanach.

z tego co czytałam to Krupa w zasadzie całe życie mieszka w U.S.A. więc ma prawo mówić tak jak mówi... generalnie uważam że jest piękną kobietą w porównaniu do reszty naszych modelek

Piękną?:szok: przecież to plastikowa lalka barbie:tak:pewnie po niejednej operacji.
Dla mnie piękna jest np Ola, która zajęła drugie miejsce w Top Model. 100% naturalności.

cześć laseczki!!!!
u nas pięknie słońce+zima :-) mmmmmm
może na jakiś spacerek po obiadku wyskoczymy :-)

A ja wam powiem że akurat Ania Rubik na mnie bardzo miłe wrażenie robi - oglądałam ją w tym Między kuchnią a salonem. Sepleni troszkę i nie jest jakąś mega pięknością, ale która modelka jest teraz taka piękna ? Chyba bardziej chodzi tam o to, żeby pięknie wychodzić na zdjęciach, mieć coś w sobie.

masz rację z wypowiedzi super

Piękną?:szok: przecież to plastikowa lalka barbie:tak:pewnie po niejednej operacji.
Dla mnie piękna jest np Ola, która zajęła drugie miejsce w Top Model. 100% naturalności.

mi się bardzo podoba wcale nie uważam że jest plastikową barbie (jedynie usta mogła by mieć mniejsze) ale i tak jest super

ja jesczez na dworze nie byłam, ale w domu zimno okropnie.
Pod wieczor idziemy na mikołajki do CK. Będzie jak co roku wielgaśna choinka i Mikołaj. W zeszlym roku kuba stał pół godizny w kolejce do Mikołaja po czym zwial jak już była jego kolej hehe zobaczymy czy w tym roku tez stchórzy :D

Witam sie i ja. U nas zimno buuu. Wczoraj bylismy na sankach z Majka, bardzo sie jej podobało. Dzis też pojdziemy. Nic mi sie nie chce, ja chce lato.
Ja top model ogladalm troche ale nie w temacie jestem, kto, jak, gdzie itp

Sylwester spedzimy w domu na 99%. Ja bardzo bym chciala gdzieś iść, pobawić sie itp. No zaobaczymy jak wyjdzie ;-)

a mojemu D się Krupa bardzo podoba haha :-) racja ona od 5 rż mieszka w USA i jak sama mówiła stara się przynajmniej mówić po polsku ,a nie robi z siebie nagle wielkiej amerykanki hehe.Sylwek w domu ,nie ma innej opcji choćbym chciała,nie ma komu zostać z Igim ,zresztą nadal cyc itp.

ale....
przedwczoraj coś mnie tknęło na liczenie naszych miedziaków które sobie wrzucamy haha,zaczełam liczyć od 10gr w zwyż bo mniejszej waluty za dużo...sumka niezła jak na mały słoik :D:D i zbieramy na wakacje .słoik komisyjnie zaklejony :D:D:D

przed chwilą D mnie woła do łazienki (mały się kapie) krzyk ...lece co?? "zrobił kupe "!!! haha balasy pływają a D panika i już prawie wymiotuje ..ech chłopy :D:D:D

Witajcie,
my dziś pojechaliśmy na plac zabaw, Antek poznał Mikołaja:tak: ale nie spodobał mu sie ten pan:-D
my pierniki bedziemy robic w srode . w ten weekend nie zdazylismy:tak:
Nam udało się załatwić opiekunke na Sylwka , tym razem skromnie - jedziemy do Wiezycy na wyciag, tam grzane winko , ognisko , narty , kiełbaska:tak:
ja nie znosze imprez gdzie trzeba ubrac sie we "frak". Nie lubie wiec sal balowych itp.
Sylwester tylko w plenerze- kiedys bylismy w Berlinie , Krakowie , czy po prostu w Gdańsku:tak:
Co do Krupy- to fajnie byłoby gdyby kazdy Polak mówił tak po angielsku jak ona po polsku. Jak na kogos kto od zawsze mieszka w Usa swietnie sobie radzi

wtam sie i ja

dzisiaj pierwszy dzien bez goraczki juuuuupi!!!!!!!!

no i pierwsza noc od srody przepal i to w swoim lozeczku. Znowu caly tydzien do pracy, a tu czlowiek wykonczony. W czwartek biore opieke bo z pawlem do hepatologa na kontrole.

kilolek i jak tam spacer? poszliscie jeszcze, my dzisiaj wyrwalismy sie z domu do kosciola i na wybory :(((
az zal tego sniegu i malego

Martolinka ty to masz sobie dobrze, a wytrzymasz bez malego cala noc? ja mam stracha hiihihi
my chyba pojdziemy do znajomych i maly zostanie z moja mama, a z tamtad to do domu na piechotke dojdziemy

dziunka a co z ta nauczycielka wyszlo w koncu? rozmawialas z nia, no i jak Miłek - lepiej?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej :)

Ło matko jak mi Ala dała dziś rano popalic. Chcialam ulepic pulpety, przygotowałam sobie wszystko wcześniej zanim M pojechał na studia, rozłożyłam jej w kuchni mate piankową, dałam garnki, łyżki itd.. I co ? I zajęła się tym na 5 minut. Potem było wspinanie na mnie, jęczenie, jęczenie coraz większe, w końcu darcie się i prawie rzyganie. DŻIZAS myślałam że mnie szlag jasny trafi !!!! Pulpety były z 1,5 kg indyka więc potrzebowałam na to z 20 minut, ale w czasie jeczenie 3 razy próbowałam ją uśpic wiec caly proces przeciągnął się do godziny. Masakra - byłam wykończona psychicznie, a pulpety z pośpiechy wyszły wielkie jak wieloryby... Oczywiście jak brałam ją na ręce to był spokój...

No nic, było minęło. na spacer poszłyśmy na sanki, słonko świeciło, uspokoiłam skołatane nerwy :)

Do góry