katrenki
Fanka BB :)
czesc babeczki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc babeczki!
Babcia założyła na roczek Olinka konto oszczędnosciowe i muszę to co zostało tam włożyć bo w końcu nic nie zostanie![]()
Laseczki trzymajcie kciuki- jutro mój ostatni egzamin na studiach![]()
Dziunka powodzenia na rozmowie z Pania. Ja jestem po takiej rozmowie (tyle że w odwrotnej roli) zostałam potraktowana jak smieć i od czwartku nie moge dojśc do siebie. Chodze cąła w nerwach. Najgorsze, ze sama nie wiem czy na pewno zasłużylam. Tak strasznie źle się czulam w czwartek, ze nei wszysto kontaktowałam. Nigdy mi sie nie zdazyl taki bład jaki mi zarzucono ale cholera teraz to juz nic nie wiem. No inna sprawa oczywiście, ze baba tak mnie koszmarnie zwyzywała i jeszcze darła się przy tym na pół skzoły
kilolek takie po****ny czasy nastały.nikt nikogo nie szanuje.kiedyś Tobie by się kłaniali z kilometra na ulicy , czy sklepowej a teraz wyżej sra niż dupe ma.wez tą babę za łep i w śnieg ją ,wytargaj łep i już![]()
wiecie co....dzis chyba bede wiozla kogos do porodu....az mi sie wszystko przypomina....:-)