reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

No właśnie ciekawe czemu martusia się nie odzywa? może jednak skierowali ją do szpitala? mam nadzieję, że do jutra da nam znać co i jak, żebyśmy się nie martwiły..

tysia - nie martw się, i tak już ładnie waży, a do następnej wizyty na pewno przybierze!!

Ja oglądam Majewskiego i też idę spać.. dobranoc!!:-D

reklama
i ja się witam z Wami:) jestem po rehabilitacji niby już naprawdę dobrze, ale na wieczór zawsze mnie napierdziela kręgosłup...teraz też...

ja sterylizatora nie będę kupowala bo i po co....są inne sprawdzone stare sposoby naszych mam.

fogia ja też mam termin podobnie jak Ty i też w polu z torbą,

Dziś chociaż kupiłam proszek Lovelli i od jutra zaczynam pranko:)

ja po barwach i m jak milosc..

hej dziewczyny ja już po wizycie:) mała waży 2400, trochę mało przybrała przez ostatnie 3tyg.:/ ale to róznie z tą wagą... niestety nie dała się sfotografować, bo się schowała:) nic się nie skraca i nie rozwiera, ktg ok, skurczy brak, mam odstawić luteinę,ale za to jakiś stan zapalny mi się napatoczył, muszę brać jakieś globulki i furagine:/ wyniki ok, tylko śladowe ilości białka,na razie lekarz nie podejrzewa zatrucia, bo cała nie puchnę..raczej teraz nie urodzę jego zdaniem:p
Kochana najwazniejsze, że wszystko donbrze.. mala ma jeszcze czas by troszkę przytyc:) dbaj o siebie!

fogia ja też mam termin podobnie jak Ty i też w polu z torbą,

Dziś chociaż kupiłam proszek Lovelli i od jutra zaczynam pranko:)
ja już raz ciuszki przeprałam ale w zwykłym proszku i vanishu, przepłukane 2 razy. Nie miałam wyjścia, przyniosłam z piwnicy i nie chciałam takich brzydko pachnących wkładać do szafek. Teraz upiorę jeszcze w dzieciowym proszku......

A mnie dziś nie boli rwa, SZOK :-) myslałam, ze do konca będę sie męczyć :-) a tu przeszło, więcej sie wyleguje ostatnio i pomaga :-) zobaczymy jak długo będę bez :-)

Też będę korzystać ze sprawdzonych sposobów sterylizacji:-) wygotowac :-D

Tysia - musisz wypocząć, pisałaś, że wczoraj się nie wyspałas, dziś też nie najlepiej się czułaś:-(, więc postaraj sie odpocząć Kochana i wrócisz do formy napewno:-)

Dobranoc :-)

Blondi fajnie, ze chociaz dzis masz odpoczynek od bolu:-)

dziewczyny a swoja pościel tez pierzecie w proszku dla dzieci?? bo pewnie nie raz polozycie sie z dzidzia w lozku i tak myslalam, zeby ta nasza tez wyprac w dzieciowym...

Witam wieczorowa pora
Nie zagladałam do Was ostatnio bo jakos weny mi brakowało....

Dla dzieciatka jeszcze nic nie mam jeszcze kupione , do szpitala tez nie, a torba stoi pusta ale mysle ze jak tylko ogarne swoja mega liste wyrusze na zakupy.
Poza tym czesto boli mnie kregosłup ale chyba w tych tyodniach to normalne:sorry2:
Dzis dzieciatko mi dokazuje, i wogole dzis jakas taka słabiutka jestem, nic nie zrobilam w domu ale czuje sie poprostu zmeczona.... Czasem pokłuje brzuszek po bokach i dzis wyjatkowo czesto mialam brzuszek twardy....
Poza tym u mnie wszystko ok....
W tamtym tygodniu byłam u lekarza, wszystko mam pozamykane szczelnie, serduszko pieknie bije,cisnienie w normie, waga tylko o 5,5kg podskoczyła od poczatku ciazy;-)
Wyniki moczu w porzadku ale dostalam globulki dopochwowe bo mam infekcje grzybicza ehhh ....
Na usg wszystko ok, ilosc wód płodowych jest dobra, dzieciatko połozone ciagle główkowo..... Szacowana waga do porodu 3700-3800 ale lekarz uprzedził ze moze sie to zmienic.... I co do terminu powiedzial ze miedzy 10 a 15 styczniem powinnam urodzic dziewczynke ale ta dzewczynka nie na 100%:biggrin2:

To tyle co u mnie .......

Troszke was poczytałam ale was nie nadrobie , sorrki:sorry2:

Biala dziekuje za pamiec:-).....Jestes kochana:-)

Tysia, super, że wizyta udana :)
Widzę, że nie tylko ja się zmagam z infekcją, też mam przepisane globulki, ale ponoć nie ma co siać paniki :)
Spokojnej nocki Dziewczyny :)

reklama
Do góry