reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziunka zdrówka dla Miłka - bidulka małego i powodzenia w rozmowie z Panią. Właśnie miałam Cię zapytac jak Julia radzi sobie w szkole, bo ja jestem wlasnie po lekturze artykulu w Przekroju (bardzo krytycznego jeśli chodzi o poslanie 6-latków do szkół, że szkoły są zupełnie nieprzygotowane) i aż mi się włos na głowie jeży...

Julka poszła rok szybciej do szkoły, do zerówki. Ale najpierw byłam na rozmowie z psycholog szkolną, dyrektorka przedszkola też do tego mnie namawiała. Obydwie orzekły że Julia się nadaje jak najbardziej.
Za to koleżanki syn od razu poszedł do pierwszej klasy omijając zerówkę i uważam że to był duży błąd. Julia jakoś tak łagodnie przechodzi zmianę przedszkola na szkołę, bo w zerówce i się uczysz i się bawisz. A w pierwszej klasie już mają tyle zadań domowych, że Gosia siedzi z Maćkiem całe popołudnia odrabiajac lekcje, mają sprawdziany itd. Młody ciężko to znosi, protestuje, nie chce chodzić do szkoły.

Dziunka Ty chyba pisalas ze chcesz robic domek z piernika ale chcialas robic z jkiegos opakowania gotowego czy sama?

Sama, jak dzieci zasną to wrzucę przepis.

A mój B wygrał dziś 1900zł więc chyba najfajnieszy prezent od mikołaja.

Już się nie mogę doczekać świąt :)

O a jak? GRATULUJĘ!

Wyjątkowa GRATULACJE!!!!! Totek czy cos innego? Super miec taki zastrzyk gotówki całkiem nieprzewidziany!!! ;)

Mój mąż właśnie wrocił hehehehehe lodówkę i kuchenkę przywiozą w piątek :) W Euro AGD tyle wybierali itd, teść chciał wziąć nam na raty, tyle sie naczekali, decyzja banku itd, niby raty 0% a jak przyszło co do czego chcieli 500 zł ubezpieczenia kredytu, no wiec chcieli wziąć za gotówkę ale się wkurzyli na nich i całe wybieranie i czekanie w łeb strzeliło, zarzucili focha na sklep i pojechali do Media Markt. I tam znowu wybieranie, czekanie, na sklepie mało towaru bo wietrzą magazyny itd nowy towar dopiero po nowym roku wiec cholera na żadną promocję sie nie załapali ale jak to powiedział mój mąż z tego wszystkiego wzięli drozszą kuchenkę i lodówkę bajer :) Super!!!
Taka przyjemnosc mnie ominęła :(
Ja kocham zakupy :(
Oli padł o 21.20 nie spiąc od 13, miał tyle energi ze wchodził i schodził z łożka, leciał na stolik, ledwo nadążałam go łapać, a jak przyszło co do czego nie mógł zasnąć, w koncu na łóżku wdrapał mi się na ręce i usnął w minutkę.
Jutro znowu to samo, samo życie :) Poszłabym do pracy gdybym nie miała pracy taaaaak daleko :(

Witam :)

martolinka - powodzenia na egzaminie jutro, trzymam kciuki :)
wyjatkowaonaa - no, naprawdę super prezent, nie ma co :) a można wiedzieć jak wygrał??
kilolek - biedna, co za okropne babsko :( ale tak jak pisze Cleo, takie czasy nastały, nie przejmuj się aż tak bardzo nie bierz sobie wszystkiego do serca, wiem wiem łatwo się pisze...ja też mam taki charakter....
dziunka - oj, żal Miłoszka :( biedny dzieciak...
Uleńka- tak właśnie czytam to co napisałaś i sobie myślę - 10000? Szok :):):)

A jeśli chodzi właśnie o skarbonki to ja swoją zawsze otwierałam lub rozbijałam po kilku dniach jak się coś tylko uzbierało ale Kuba tuż po urodzeniu dostał skarbonkę i jej jak na razie nie ruszamy - nie mam pojęcia ile w niej jest ale myśle, że koło 150 funtów, nie codziennie ją uzupełniamy :p

Na automatach to gier.

Ja kiedyś z nim poszłam to wygrałam 30zł :p heh.

Dziewczyny jeśli możecie kliknijcie w link co mam raz dziennie może dzięki nam jakiś piesek dostanie paczkę karmy dzięki temu :)

Wyjątkowa a ile przegrał na tych automatach? :-D No ale super się udało!
Dziewczynki w skarbonce nie uzbierałam 10 000 hehehe jedno zero mi wskoczyło za dużo w moim poscie :) Tysiak był "tylko" :-D

wyjątkowaona mój swego czasu na automatach nie jedną pensje przegrał. Pot mnie zlewa jak sobie przypomne ile jego długi spłacaliśmy :(((( czasem cos wygrał ale i tak zaraz utopił

reklama
Mój na szczęście nie chodzi tam, bo wie ze ma na kogo wydawać kase .:) Poszedł z kolega na piwo a ze były maszyny to zagrał.
Jego to nie kręci ...

Za to znam osoby które strasznie sa uzaleznione od tego. ;/

Do góry