reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

Blondi, też coś dzisiaj mam problemy z oddychaniem i mega zgagą, co jest o tyle dziwne, że zgaga zawsze dokucza mi w nocy, w dzień daje mi spokój :frown:
Mam tak samo odnośnie zgagi, zawsze wieczorem przed snem i czasem trzyma nawet do połowy nocy i spać nie daje:-( i tez dziwne bo dziś w dzien mam zgage :-(

Ostatnia edycja:
reklama
ribi, blondi, klaudoos Dziewczyny tylko, ze u mnie sprawa wyglada troche inaczej - ktos zal. konto na mnie i ja bym nic nie wiedziala gdybym nie dostala przedsadowego wezwania do zaplaty na kilkaset zlotych...
no i sie ruszylo... o szczeg. nie bede pisac...

Ostatnia edycja:
ja zgage mam praktycznie po wszystkim. Żebra mnie bolą i dychać ciężko a w nocy przewrócić się na drugą stronę to masakra bo przekręcając sie z lewego na prawy bok jak leżę na plecach czuję jakby mi kto jakiś kamień położył na piersi ;/

ribi, blondi, klaudoos Dziewczyny tylko, ze u mnie sprawa wyglada troche inaczej - ktos zal. konto na mnie i ja bym nic nie wiedziala gdybym nie dostala przedsadowego wezwania do zaplaty na kilkaset zlotych...
no i sie ruszylo... o szczeg. nie bede pisac...

Współczuję, ale to ktos znajomy? Pewnie tak bo musiał znać dane wszyskie, bo allegro sprawdza, a TY nie miałaś konta na allegro, na jeden adres nie da sie chyba konta załozyć... zreszta sama nie wiem, może jakoś któras z Nas będzie mogła pomóc, ale musiałabys napisać co dokładnie się Ci przytrafiło, różne zawody dziewczyny maja może akurat któraś podpowie co i jak?

ariska - współczuje i dołanczam do grona ciezko dychających:-(

Ostatnia edycja:
claudia - fajny odcinek, ale powtórka, juz wszystko znów zaczynają powtarzać... ciekawe czemu...

Zaraz wróci mąż z pracy od brata, ciekawe jak tam mu minął dzionek coprawda pisał smski i dzwonił, ale w 4 oczy to napewno lepiej się rozmawia :-) już w Siewierzu jest to zaraz będzie :-)

Znalazłam na forum temat, "Zawiercie" zszokowałam się, fajniutko, może się czegoś ciekawego o porodach dowiem u Nas w regionie, może poznam jakąś dziewczyne i będziemy sie po porodach odwiedzać:-)

reklama
jak by ktoras ze styczniowek byla po prawie to niech mi pomoze - moze mi powie czego sie moge spodziewac...
z gory dziekuje - wszystkie szczegoly podam na priv.

Kochana ja nie jestem w stanie Ci pomóc,ale jestem w szoku! Każdemmu się to może przytrafić....trzymam kciuki. Myślę, że któras będzie mogła coś mądrego napisać i Ci pomóc....

Do góry