reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

eh Ula... tule mocno Cie :*

a ja juz posprzatałam i czekam na babe z opieki WRESZCIE :/;/ tyle czasu czekac pokreciło ich całkiem ;/ ....
Dzis Paweł przespał bez wstawania od ok.19.30 do 5.50 !!!!!!!!!!! :D dostał mleko i spał do 8.30 ! :) a ja myslalam ze jest ok 2 i dla dziecka wode wciskałam :D troche sie zdrzemna zaraz przebudzil ja na zegarek a tam 5:50 :o :o :o super no ale nie chwale ;]
pozatym 16.15 na szczepienie :/ a paweł ma katar i ciekawe czy zaszczepi ehhhhh

AAA Kilolku fajna lista na zakupach :)

reklama
Witajcie,
:-D dziękuję za wszystkie dobre słowa i kciuki:tak: to był egzamin pisemny więc wyniki dopiero w poniedziałek. Wydaje mi się , że będzie dobrze , ale różnie to bywa. Tym bardziej , ze to egzamin zawodowy więc surowo oceniają. Był to termin tzw.zerowy więć w razie czego 2 mi nie wpiszą:tak: co do obrony to chciałabym do czerwca się obronić. zobaczymy jak to będzie. Muszę się rozejrzeć za jakimś wolnym etatem w szkole od września . A z tym jest cięzko. Jak się nie uda to będę myśleć dalej:tak:
Co do podrozy to koszmar. 177 km w 4 godziny mówi za siebie.

Ula rozumiem Cię doskonale. Kocham zwierzęta a koty szczególnie. Trzymam kciuki :tak:
wejdx na strone miau.pl tam wielu ciekawych rzeczy na forum się dowiedziałam, m.in na temat karm typu whiskas-to Mc Donalds dla kotów. Jest tam wielu fanatyków , ale też ludzi zdroworozsadkowych tez znajdziesz

Gieoska , aga jaki nastrój dziś?:tak:
Klaudzia oby u taty było lepiej:tak:
obaideke juz zrobiłam , młody śpi jak sie obudzi idziemy na spacerek:tak:

martolinka milo ze pytasz dzis ok:-) chodz bez auta ciezko:-(dzis czeka mnie godzinna wyprawa po Maje do przedszkola wozkiem z Kacprem w chlapie ehh

Ula wspolczuje z powodu kota..tez mialam kota ktory w tajemniczych okolicznosciach zniknal po 2tyg od sterylizacyji..podejrzewany ze ktos zobaczyl ze chodzi kot ktory na brzuszku jeszze nie mial wloskow odrosnietych i go porwali nam...tez sadzimy ze to ktos z sasiadow bo zuzia nie lubila na dwor wychodzic ...Poza tym slicznie wygladasz na tym zdjeciu jak spisz:-)

mlody mi zasnal na rekach jak to trzeba sie zbierac do pracy, a on do babci jedzie. Ale dzisiaj szalam na miotle, odkurzaczu i nawet okno umylam a teraz zmykam do roboty do 18.30

Pawel pierwszy raz od tygodnia wyjdzie na powietrze, mam nadzieje ze mu sie w glowie nie przewroci hihihihi

Do wieczorka laseczki

cześć kochane!!:-)

u nas zrzędzenia ciąg dalszy ile można wysłuchiwać darcia i oglądać podniesione rączki w górze... dodam że na rączkach też nie pasi... ech zmierzlok może zęby??

Ulka 3mam kciuki za cyca żeby się znalazł

Cleo
nie używaj chusteczek mokrych tylko ciepłą wodą pupę myj a potem mąką zasypuj ziemniaczaną może pomoże warto spróbować, termentiol też jest ok

klaudia
zdrówka dla Oliego i dla taty

reklama
Do góry