reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Aga moj tez tak marudzi jak Twoj Igi i raczki sa bee dzis spal cale 20min wstal z takim wrzaskiem ze szok i raczki nie jak ryczal to zobaczylam ze w buzce czworka sie przebija ale nie wiem ile bo nie dal obejrzec:-(a czworki to chyba najgorsze??

reklama
Gie-oska - czwórki i trójki... a potem piątki...
Ania - u nas też ciągle jest dostawa nowego puchu...
Aga - u mnie też tak jest, tylko od ok. 16 jak wrócę z roboty... a jak mama zajmuje się Hanką to protest taki jakbym ją krzywdziła... nóżki z tyłka wyrywała żywcem albo co..
Moje sanki mają być pod koniec tego tygodnia bądź na początku przyszłego... a jak przyjdzie ten zapowiadany mróz to ja się z wściekłości płozami potnę....

nareszcie mi internet podłaczyli !! dziś i jutro mam egazaminy więc trzymajcie kciuki, a temaciki nadrobię w piatek. obiecuję :)

ps. mamy juz 7 zębów a na smoczek mówimy "dyd" lub "dyduś"

Ale cisza u nas :) Moi się kąpią :) Ja zaryczana, buuuuu....nienawidzę tego uczucia, czuję jakby ktos bardzo bliski mi odszedł :(
Rudolf siedzi w domu bo zal mi go wyrzucic zeby sam siedział, ech.........prowiant mu Cyc zostawił na całą zimę :( Został mi kot kompletnie dla nas nic nie znaczący, spija smietankę ;/ ech...musze dbać teraz o niego.

Wyszłam dzis z Olim na sanki (pożyczyłam bo nasze idą z allegro) a Oli nienawidzi w nich siedziec...to juz druga proba, wczesniej siedzial i płakał, a dzis nie chciał wejsc...no nic....nasze przyjdą i bede musiala go sprytem wziąć. Tak wiec spacer w MT ale w kurtce puchowej i Olim grubo ubranym mega niewygodnie i ciężko mi było :(

Musze ograniczyc sobie BB bo za duzo czasu mi pochłania ;/ wciągnęło mnie na maxa. Zaniedbałam obowiązki zwierzęce, męża...zamiast tulic sie do niego wieczorem siedze na laptopie...chyba lekki odwyk mnie musi czekać ;P

Ula napisz na miau.pl . Tam jest forum , czasem sobie podczytuje, napisz skad jestes , daj zdjecie kota. Tam jest wiele kocich mam , które dbaja o wszystkie znajdy.
i juz tego swojego kota nie wypuszczaj , niech zostanie w domu jak takie rzeczy sie dzieja

Uleńka wiem jak przykro po kotku bo ja to jestem zwierzęciara i już nie jedno zwierzątko straciłam. Człowiek przyzwyczaja się niesamowicie... Mam nadzieję, że może jeszcze kotek się znajdzie...
Co do bb to ja mam podobnie... maskra... zawsze musze chociaż poczytać Was ;)))

Dziś wieczorkiem przygotuje ciuchy odłożone do oddania bo znowu oraganizują u nas zbiórke odzieży dl rodzin potrzebujących z naszej okolicy. Mam wieeelką torbe ciuchów dziecięcych, które sama dostałam a małemu nigdy nie założyłam. Cieszę się , że są takie akcje. Ja planowałam zawieść te ciuchy do Domu Samotnej Matki ale wiecznie brak czasu. A teraz jutro będą zbierać sprzed klatek... :)))

reklama
Ula napisz na miau.pl . Tam jest forum , czasem sobie podczytuje, napisz skad jestes , daj zdjecie kota. Tam jest wiele kocich mam , które dbaja o wszystkie znajdy.
i juz tego swojego kota nie wypuszczaj , niech zostanie w domu jak takie rzeczy sie dzieja
O tak! Na Miau nieraz sie cuda dzialy :) odkad Tomi mi zajmuje wiekszosc czasu, to malo tam zagladam, ale swego czasu bylam stala bywalczyni tego forum :) (jak przystalo na kociare, moj nick to imie mojej kotki, znaczy obecnie to kotka mojej tesciowej - nie oddala mi jej po tymczasie, gdy siedzialam w UK ;) heheheh

Do góry