reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Martus rozwieszę ogłoszenie...ale Cyc z nami juz 10 lat, nigdzie poza podworko sie nie ruszał, nigdy...jedynie do sasiadow, albo po lewej albo po prawej, albo na tyły podworka na dachy wchodził. Nie znasz mojej okolicy...tutaj ludzie maja po kilka psow, kotow kur...nie dlatego ze lubią, ale zeby pies np. resztki zjadał, pies zeby szczekał...Na tyłach tez są bloki...slamsy...nie muszę mowic kto tam mieszka...oni napewno kotow nie znadują i nie biorą do domów...no ale rozwiesze ogloszenie w naszym osiedlowym sklepie...chociaz wiem ze Cyc zginął tak jak poprzednie koty...przejdziemy sie do tych sasiadow, ale pewnie jedynie co zrobią to mordy na nas wydrą... Juz nie chce mi sie o tym pisać.....

reklama
ech przytulas....on był zawsze na szarym koncu, nie lubi sie tulic i wogole....nic nie zastąpi Cyca....ani nowy ani stary kot...z nim mialam tyle wspomnień

a co tutaj u nas tak cichutkooo?
Oli wstał a ja wczorajszej zupki nie wstawiłam do lodówki i chyba mu nie dam..a dzis nic nie robilam bo Oli i tak nie je. Chociaz wczoraj zupke zblenderowalam i zjadł 10 łyzeczek, płynnej. Taki moj jadak ;/

Marta 2 lata temu byłam w Sopocie na konferencji w Hafnerze...pierwszy raz w Sopocie...bajecznie tam macie.

Bajecznie jest teraz , jesienią , wiosną. Latem przyjeżdża cała warszawka (tak się u nas mówi) i już nie jest tak sympatycznie:tak::tak: nie lubię stereotypów , ale uwierzcie , że po zachowaniu poznacie ludzi ze stolicy. Nie uogólniam , ale w wiekszosci tak jest. Znam ludzi z Władysławowa , którzy nie wynajmują ludziom z rejestracją na W....;-)
co do Sopotu to poza sezonem to naprawde małe miasteczko i wszędzie jest blisko:tak:knajpki robią się klimatyczne , jest gdzie zaparkować i ceny wracają do normy:tak:

Ja mieszkam w stolicy od 10 lat...i miałam jutro jechać z mężem do Sopotu na weeknad...ale niestety Olaf się rozchorował :( i wyjazd przełożyliśmy na kolejny weekand :) Jest to ostatni dzwonek na taki wyjazd przed porodem, a na prawdę muszę odpocząć ;)
A o Warszafce słychać w całej Polsce ;) w końcu to stolica ;) Fakt, faktem zachowanie niektórych można generalnie określić jako brak kultury, ale nie można generalizować, w każdej miejscowości znajdzie się ktoś taki, kto nie umie się zachować....

Jak miło :) dostalam dzis poczta 5 łyżeczek z BoboVity, napisali ze za udzial w konkursie z nakretkami, juz w sumie nie pamietam kiedy to bylo, a teraz taka niespodzianka :)

Dziubasku to moze znajdziesz chwilke na spotkanko:tak:

I ze mną też!!!:-)

KLAUDZIA trzymam kciuki za tatę! Pamiętam co opowiadałaś.

MARTUŚ
dostałaś smsa?

Nie nadrobię Was , nie mam siły. W pracy dużo pracy;-) w domu rodzinka, a wieczorem padam, zasypiam razem z Asią.
Stosunki z A coraz gorzej, mam dość!

Zasypało nas cholernie. Ale za to jest pięknie:-)

hej DZIUNKA dostałam smsa ale odczytałam dopiero teraz. Mlody schował mi telefon i nie moglam znalezc. Maz wpracy i nie miałm nawet jak zadzwonic na swoj numer i go odszukac:tak: znalazł sie w M bucie narciarskim w szafie. nie pytaj jak sie tam znalazł bo nie wiem:tak:

reklama
Do góry