reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
ja mam chyba jakiś pechowy miesiąc.. do wszystkich moich zmartwien doszły dwa kolejne - zrobił mi się ropień na dziąśle i cholernie boli, a do tego mam super rewelacyjny i strasznie duszący kaszel. nic tylko kupic już sobie trumnę.

dla poprawy nastroju ogladam "gotowe na wszystko" od 1 sezonu. a krystian rozpracowuje kartonik po lampkach choinkowych i stara sie zmieścic do niego wszystkie swoje klocki :0

hej
i po weekendzie..
widze ze temat fryzur i gier
mój D to nałogowiec co do gier przeróznych.najbardziej on-line WOW...boże...jeszcze przed robota o 6 kompa pstryk i rąbie..

ja kupiłam sobie już 2 farby i w week D maluje mi włosy,trza na święta wyglądać jak człowiek haha

w piątek D mi kupił JEZYKI ciastka i znalazłam 10 zl w środku ale się ucieszyłam haha

Witam:)
anadri biedulko, jak sie wali to wszystko...
ale trumny nie kupuj jeszcze! idz do lekarza jesli chodzi o ten kaszel a jesli chodzi o ropien to to boli bardzo podobno i potrzebny jest do tego antybiotyk...zdrowka!;)

My dzisiaj idziemy do szczepienia. Kuba przeszedl dzisiaj samego siebie, wchodze rano do pokoju kolo 10(zastanawialo mnie co tak dlugo spi, zazwyczaj do 9, gora 9:30), a ja patrze a On juz na podlodze sie bawi w najlepsze<szok>. Myslalam, ze zawalu dostane, jak On wyszedl sam z lozeczka?? Patrze do lozeczka a tam poukladane poduszki, jedna na druga, masakra...jak spi to ma jedna poduszeczke tylko bo duzo slyszalam, zeby dziecko wlasnie nie mialo nic innego w lozeczku zeby mu nie bylo latwiej wyjsc ale kolo lozeczka byly polozone jeszcze inne(ma takie ozdobne z kubusia puchatka czy inne, ktore sa w dzien w lozeczku a jak idzie spac to je wyciagam) ale jak sie okazalo za blisko lozeczka sa polozone. Na szczescie nic sie mu nie stalo. Ale troche podzylam...

ja mam chyba jakiś pechowy miesiąc.. do wszystkich moich zmartwien doszły dwa kolejne - zrobił mi się ropień na dziąśle i cholernie boli, a do tego mam super rewelacyjny i strasznie duszący kaszel. nic tylko kupic już sobie trumnę.

dla poprawy nastroju ogladam "gotowe na wszystko" od 1 sezonu. a krystian rozpracowuje kartonik po lampkach choinkowych i stara sie zmieścic do niego wszystkie swoje klocki :0

Kochana co do ropnia przeżywałam to samo miesiąc temu ja na dodatek opuchłam no i wizyta u dentysty. Lepiej idz bo ropień trzeba przeciąć żeby ropa miała ujście i lekarz da antybiotyk.

dziewczyny nie wiecie jak długo nie można wychodzić po ospie?? tzn Pati ma jeszcze parę strupków?? mam czekać aż wszystkie odpadną i jeszcze coś odczekać?? szukam w necie i nie mogę nic znaleźć

ja mam ohotoshopa pełna ale stara wersje 4 chyba i teraz CS se sciagnełam ale tez pełna chyba zreszta nei wiem :D fajnie sie bawic w nim kiedys duzo siedzialam w tych *******ach teraz to mi sie nei chce nawet eh wogole jakas leniwa jestem i nawet nie wyszywam !! :| w sumie to nie mam i co ;/ a i pochwalic sie musze ze wreszcie od wakacji kupilam ramke do metryk dla siostry :D wyprasowalam i zaraz zrobie to wam pokaze :D

reklama
dziewczyny nie wiecie jak długo nie można wychodzić po ospie?? tzn Pati ma jeszcze parę strupków?? mam czekać aż wszystkie odpadną i jeszcze coś odczekać?? szukam w necie i nie mogę nic znaleźć
ja bym jeszcze posiedziała...żeby czasem nie przeziębić ospy! ale najlepiej to zadzwoń do lekarza pediatry w tej sprawie.

Do góry