martolinka
Mama i nie tylko :-)
Kasiula były na watku o swietach

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a moglabys mi jakis link podrzucić, bo nawet nie za bardzo wiem czego szukać.
Aga ja tez poproszę linki do obrobki zdjęć, bo nie za bałdzo mam czas szukac i nawet nie wiem czego ;/
Dzięki
ja mam chyba jakiś pechowy miesiąc.. do wszystkich moich zmartwien doszły dwa kolejne - zrobił mi się ropień na dziąśle i cholernie boli, a do tego mam super rewelacyjny i strasznie duszący kaszel. nic tylko kupic już sobie trumnę.
dla poprawy nastroju ogladam "gotowe na wszystko" od 1 sezonu. a krystian rozpracowuje kartonik po lampkach choinkowych i stara sie zmieścic do niego wszystkie swoje klocki :0
ja bym jeszcze posiedziała...żeby czasem nie przeziębić ospy! ale najlepiej to zadzwoń do lekarza pediatry w tej sprawie.dziewczyny nie wiecie jak długo nie można wychodzić po ospie?? tzn Pati ma jeszcze parę strupków?? mam czekać aż wszystkie odpadną i jeszcze coś odczekać?? szukam w necie i nie mogę nic znaleźć