niech szybciutko sloneczko wraca do zdrówkamy już po lekarzu, to jest coś wirusowego, dostała leki i kropelki do oczu bo ma strasznie załzawione i malutkie :-(
jak mogę sie dostac na zamknięty?
wysyłałam już prośbę i do tej pory nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niech szybciutko sloneczko wraca do zdrówkamy już po lekarzu, to jest coś wirusowego, dostała leki i kropelki do oczu bo ma strasznie załzawione i malutkie :-(
Pozdrawienia od jagody![]()
my już po lekarzu, to jest coś wirusowego, dostała leki i kropelki do oczu bo ma strasznie załzawione i malutkie :-(
jak mogę sie dostac na zamknięty?
wysyłałam już prośbę i do tej pory nic![]()
Dzinks po wazeniu u lekarza wazy 10kg i 100g ,czyli spoczko,na siatcce centylowej jest to norma ,a martwilam sie ,ze za duzoz. Szczepienie zniosl dzielnie,raz tylko sie skrzywił :-)
woow, niezła waga:-) a centyl to który?
Jak są wymioty ja bym jechałą na szpitalDziewczyny co robic Lila od godziny strasznie wymiotuje i dwie wodniste kupy zrobila??:-
-(
Nie ma goraczki i nie wyglada na chora poza tym ze strasznie ja te wymioty mecza
Kasiulka a ile u was tej goraczki u nas jest 37,5 jak na razie